Ben mantıklı şeylere kulak tıkamam.Demek ki cidden mantıksızmış.
![]()
Dokuz köyden kovma seansı başladı yine.KOMİK DEĞİL.![]()
Ben mantıklı şeylere kulak tıkamam.Demek ki cidden mantıksızmış.
![]()
Dokuz köyden kovma seansı başladı yine.KOMİK DEĞİL.![]()
Bir şey olmaz.Ben olsam 26'ya kadar sabredemezdim de neyse. Biraz daha yorum yaparsam hayranları varsa linçlenebilirim.![]()
Valla ben vermiyorum yönetim maalesefAma birleştirdim mesajları ama öff bune biçim sistem ya her ota böceğe ceza geliyor![]()
Ay ne kadar mantıklı bir cümle.Forumdan da kovmak lazım seni.@serhatt
Linç yersen yanındayımBen olsam 26'ya kadar sabredemezdim de neyse. Biraz daha yorum yaparsam hayranları varsa linçlenebilirim.![]()
Forumdan da kovmak lazım seni.@serhatt
Hah işte onu çok beklersiniz.Ay ne kadar mantıklı bir cümle.![]()
Senin de zamanın gelir.Hah işte onu çok beklersiniz.![]()
Valla benimle zıtlaşan herkes silindi gitti ama ben hala buradayım o yüzden emin olma derim.Senin de zamanın gelir.![]()
Ben herkes değilim canım.Valla benimle zıtlaşan herkes silindi gitti ama ben hala buradayım o yüzden emin olma derim.![]()
Pardon da bu dizinin torpili nereden geliyor gerçekten çok sıkıldım artık. Zaten sezon başından beri tolerans gösterildi ama doğru düzgün yükselmedi buna tamam dedik. Ama 1 reytinge düşmesine rağmen bu dizinin yeni yıla sarkmasına izin verilirken 4 küsür alan Çocukluk, 3 küsür alan Öğretmen, geçen sene 4 alan BAH gibi dizilerin yangından mal kaçırırcasına bitirilmesi haksızlık. Bu dizi zaten uzun süredir rezalet reytingler alıyor ve dün 43. sırada olmasına rağmen hala 3 bölüm daha hak veriyorlar çıldırmamak elde değil.
Totalin dibi olurdu evet.@denizz19 yazsaydı dizi bitmezdi.![]()
Zaten dizi ağır totaldi.Totalin dibi olurdu evet.![]()
Bu seferde AB düşük diye final yapardı. .ssZaten dizi ağır totaldi.Deniz yazsaydı masa örtüsü çekme, yangın, kaçırma, uçurum, kaza ve her türlü hastanelik olay olurdu.
@denizz19