bölüm heyecanlı idi yine çok. serhat, zümrüt'e artık gereken değeri ver!İnşAllah
Güzel bölümdü beğendim
kız öksürdüğüne göre bir hastalığa yakalandı kesin
Bazılarına kalsa çoktan final yapıyordu. Ama dizi küllerinden doğmaya devam ediyor.Yükselişte dizi 3 4 bölüm verenler üzülür şimdi
Evet valla mutlu çok mutlu oldum tabi geliştirse yeni senarist diziyi misal eski bi kaç oyuncular gelse çok iyi olurBazılarına kalsa çoktan final yapıyordu. Ama dizi küllerinden doğmaya devam ediyor.
Zümrüdüanka'm ölmez hep küllerinden doğar. Haftaya da 4.50 alacağız inşallah.Bazılarına kalsa çoktan final yapıyordu. Ama dizi küllerinden doğmaya devam ediyor.
Güzel bölümdü beğendim
Zümrüdüankayı fox karantinada yayınlıyordu 3 4 e kadar o zama. Öylw heyecanla izliyordum ki harika bir dizi zaten covid olmadan öncedw bakıyordum denk gelirsem her türlü harika bir dizisen izliyormuydun diziyi senle dizi tercihlerimize bayağı uyuyor valla
Zümrüdüankayı fox karantinada yayınlıyordu 3 4 e kadar o zama. Öylw heyecanla izliyordum ki harika bir dizi zaten covid olmadan öncedw bakıyordum denk gelirsem her türlü harika bir dizi
İlk tanıtımda aşırı iyiydi yani izlemek için sebepti benim içimA sevindim valla
İlk tanıtımda aşırı iyiydi yani izlemek için sebepti benim içim
Bana müzik güzel geldi die bide AlpBen Alp için izlemek istemiştim
Bana müzik güzel geldi die bide Alp
Elimi bırakmadan önce fhvk da bile izliyodumHımm demek Alpide seviyorsun
Elimi bırakmadan önce fhvk da bile izliyodum
Fazilet de de rolu felan iyiydi gayetBende o dizide beridir Alp in takipcisiim ya