Serhat benim olmalı....
Serhat benim olmalı....
Serhat, Serhat'ın olmalı...İçindeki arzuları Serhat'ın göğüs kaslarına boşaltacak
Alt tarafı 1 hafta zirve verdik size abartmayın. Bu hafta yine özetimize geçileceksiniz..Zirveyi emaneten vermiştik zaten
Zaten dizimiz 9.bölümde Demek oluyor ki kalan bölümler bizimAlt tarafı 1 hafta zirve verdik size abartmayın. Bu hafta yine özetimize geçileceksiniz..
Kadın iyi götürüyor adamı yalnız. Bu fragman bizim forum temsili. @xBUGRAx
Bir öğretmene bu matematik orantısı yakışmadı.Zaten dizimiz 9.bölümde Demek oluyor ki kalan bölümler bizim
İlk 2 bölümünü bitirdim, fena değil dizi.
Keşke bu tarz dizil'er yerine insanları bilinçlendiren farkındalık oluşturacak belgesel tarzı yapımlar oluşturulsa.İnsanlar canıyla uğraşırken yeni dizi başlatacak kadar para hırsına sahip olmak pes dedirtiyor. Zaten içerik olarak da defalarca gördüğümüz leş gibi bir dizi geliyor umarım tutmaz da bir şeylerin değişeceğine inanabiliriz.
Kuz itirafa bak senin marulla @serhatt sevgiliymiş 😱 @alperuz @Dosi @Özgür @Emre OzansoyBölüm iyi başladı senarist değiştiği için senaryoda değişiklik olmuş
serhatın zümrütten önce sevgilisi varmış adı denizmiş hamile kalmış ve serhata yalan söylemiş Abbas Serhatın dikkatini dağıtmak için onu getirdi
bakalım devamında neler olacak
@Emre Ozansoy sana spoi vermemek için spoi kutusuna alıyorum yorumumu
Eskidendi o. Şimdi @denizz19 in yakın arkadaşı @Özgür le sevgiliyim. İdolüm Berrak Tüzünataç.Kuz itirafa bak senin marulla @serhatt sevgiliymiş 😱 @alperuz @Dosi @Özgür @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 92014
LGBT bile değil, ne pasifi.
Çok safsınLGBT bile değil, ne pasifi.