xBUGRAx
Emekli
Kentpark, Odunpazarı evleri, Espark, Porsuk Çayı. Sazova parkı ve balmumu heykeli kapalıydı şansa.
Pazartesi kapalı oluyor öyle yerler. En önemli yeri gezmemişsin. Hayvanat bahçesine girdin mi.
Kentpark, Odunpazarı evleri, Espark, Porsuk Çayı. Sazova parkı ve balmumu heykeli kapalıydı şansa.
Orası da pazartesi kapalı olan parka dahil değil mi. Eskiden oralara giderdim de şimdi pek desteklemiyorum.Pazartesi kapalı oluyor öyle yerler. En önemli yeri gezmemişsin. Hayvanat bahçesine girdin mi.
Orası da pazartesi kapalı olan parka dahil değil mi. Eskiden oralara giderdim de şimdi pek desteklemiyorum.
Neyse zaten zaman yoktu önemli değil. Bir daha kışın gitmem ama. Siz nasıl yaşıyorsunuz bu soğukta.Bilmem. Ben de sevmem ama orası daha doğal gibiydi bir de yırtıcı, büyük hayvanlar yok zaten.
Neyse zaten zaman yoktu önemli değil. Bir daha kışın gitmem ama. Siz nasıl yaşıyorsunuz bu soğukta.
Diziyi sevmemiştim, o yüzden karakteri de sevmemiştim. Keşke Levent Ülgen ile olsaydı bu dizide. Tek isteğim oydu.
Bu sahneyi görmemiştim. Gerçekten nasıl boş, nasıl ruhsuz bi bakıştır o. Sırf bu sahne bile eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.
İlk bölüm YouTube'da 1 milyon olmuş..
Bu hafta en az 6,50 bekliyorum
ikinci bölümden sonra yükselir bence
İyi ya yine Kurşun 1 milyon olamamıştı.
Ne işleri varmış memleketimde?