youtube den bir ara bak bakalım benzetecekmisin sen hatice abla kuzgunda iyiydi ya
Diziyi sevmemiştim, o yüzden karakteri de sevmemiştim. Keşke Levent Ülgen ile olsaydı bu dizide.
youtube den bir ara bak bakalım benzetecekmisin sen hatice abla kuzgunda iyiydi ya
Sen yine 25 dakika dayanmışsın, ben şu sahneyi izledim ve diziye karşı hiç bir olumlu fikrim oluşmadı. Kız öldü sandığı sevgilisi düğününde beliriyor mimik 0 😱 kimin torpillisi acaba, insan hiç mi şaşırma ifadesi yapamaz. Yönetmenler hiç mi uyarmadılar. Sanki yabancı birini görmüş gibi. Bir kaç sahne daha izledim ve maalesel olmamış. Kadroda çok iyi isimler var ama iyi değerlendirilmemiş.Fragmanından da pek bi şey vaadetmedigi aşikardı fakat bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Baya kötü bir iş olmuş. 20 25 dakika maruz kaldım ve katlanamadim. Dizinin başrolünde oynayan kadın oyuncunun oyunculuğu ve vurgulamalarının yanlışlığı öte yandan senaryonun klişeliği, kullanılan müziklerin birbirinden son derece bağımsız oluşu ve olur olmaz yerlerde amatörce kullanilmalari, sahne geçişleri hepsi dökülüyor. Baya aceleye gelmiş ve üstün körü yapılmış bir iş olmuş. Yolu açık olsun demeye dilim varmıyor ama cumartesi günü için kanalı idare edecektir.
Sen yine 25 dakika dayanmışsın, ben şu sahneyi izledim ve diziye karşı hiç bir olumlu fikrim oluşmadı. Kız öldü sandığı sevgilisi düğününce beliriyor mimik 0 😱 kimin torpillisi acaba, insan hiç mi şaşırma ifadesi yapamaz. Yönetmenler hiç mi uyarmadılar. Sanki yabancı birini görmüş gibi. Bir kaç sahne daha izledim ve maalesel olmamış. Kadroda çok iyi isimler var ama iyi değerlendirilmemiş.
Üzgünüm @xBUGRAx ama olmamış.İlkkez dizi başlamadan yapılan eleştiriler doğrulanmış. Kıza karşı önyargılar yani.
Sen yine 25 dakika dayanmışsın, ben şu sahneyi izledim ve diziye karşı hiç bir olumlu fikrim oluşmadı. Kız öldü sandığı sevgilisi düğününce beliriyor mimik 0 😱 kimin torpillisi acaba, insan hiç mi şaşırma ifadesi yapamaz. Yönetmenler hiç mi uyarmadılar. Sanki yabancı birini görmüş gibi. Bir kaç sahne daha izledim ve maalesel olmamış. Kadroda çok iyi isimler var ama iyi değerlendirilmemiş.
Üzgünüm @xBUGRAx ama olmamış.İlkkez dizi başlamadan yapılan eleştiriler doğrulanmış. Kıza karşı önyargılar yani.
Ama o tek şey çok batıyor göze.Dizi de olmayan tek şey zaten Ceren Yılmaz'ın oyunculuğu. İleri de düzeltebilir diye umuyorum...
Hadi hadi, ben izleyeyim diye Hasibe çakmasi videoyu paylaştınAy bakma sen zaten Adı Zehra'dan sonra.Geliştirir kız kendini daha.
![]()
Sen yine 25 dakika dayanmışsın, ben şu sahneyi izledim ve diziye karşı hiç bir olumlu fikrim oluşmadı. Kız öldü sandığı sevgilisi düğününde beliriyor mimik 0 😱 kimin torpillisi acaba, insan hiç mi şaşırma ifadesi yapamaz. Yönetmenler hiç mi uyarmadılar. Sanki yabancı birini görmüş gibi. Bir kaç sahne daha izledim ve maalesel olmamış. Kadroda çok iyi isimler var ama iyi değerlendirilmemiş.
Ama o tek şey çok batıyor göze.
Umarım...
Hadi hadi, ben izleyeyim diye Hasibe çakmasi videoyu paylaştınYasak Elma izliyorum ama
Hatice Aslan bağırmalarını azaltsa olacak.
Kız kendini geliştirene kadat finap yapmaz umarımo kadroya yazik olur.
Seni zorla kutlama konusuna getirince paylaşmak zorunda kaldınPaylaşmaz olaydım.2. bölüm fragmanına bak daha iyi orda kız.
![]()
Seni zorla kutlama konusuna getirince paylaşmak zorunda kaldın
Baktım baktım fragmanada. Koca gitti, engel bitti olmalı ama adam yiğenine karısını emanet ediyor, 'yengesi' artık![]()
Sanmıyorum, yoksa ikiside balıklama atlar bu işe ve bu dram dizisi oyüzden yokuşa sürüklenmeliValla bir düğün daha çekilmiş konakta anlamadım emanet derken evlen mi dedi acaba.![]()
Sanmıyorum, yoksa ikiside balıklama atlar bu işe ve bu dram dizisi oyüzden yokuşa sürüklenmeliadamın hemen ölmemesi gerekirdi ya, neyse banane, zaten izlemiyorum
çok zor değil senaryoyu tahmin etmek
![]()
Of kimse bakmayacak be sen de herkesi zorlama.Bence bakacaksın 2. bölüme de kısa sahnelerine.![]()
Sen açarsan konular,oradan bakarım ilginç videolara. Kızın oyuncuğunu takip etmek içinBence bakacaksın 2. bölüme de kısa sahnelerine.![]()
Of kimse bakmayacak be sen de herkesi zorlama.![]()
Sen açarsan konular,oradan bakarım ilginç videolara. Kızın oyuncuğunu takip etmek içinkendime işkence edemem fazla
![]()
Beni soğutan sahne ile gelmişsin ama, başka kayda değer sahne yoktu demek kiİlk bölüm PR'ı için açtım açmam her hafta öyle.![]()
Beni soğutan sahne ile gelmişsin ama, başka kayda değer sahne yoktu demek ki![]()
Döndüm bile İstanbul'a.Kalkar gelirim yakın zaten porsuk çayına atarım seni.![]()
Döndüm bile İstanbul'a.![]()
Kentpark, Odunpazarı evleri, Espark, Porsuk Çayı. Sazova parkı ve balmumu heykeli kapalıydı şansa.Nereleri gezdin ben de yazın gittiydim.![]()