NOW Zümrüdüanka - Dizi Yorumları

Sen yine 25 dakika dayanmışsın, ben şu sahneyi izledim ve diziye karşı hiç bir olumlu fikrim oluşmadı. Kız öldü sandığı sevgilisi düğününde beliriyor mimik 0 😱 kimin torpillisi acaba, insan hiç mi şaşırma ifadesi yapamaz. Yönetmenler hiç mi uyarmadılar. Sanki yabancı birini görmüş gibi. Bir kaç sahne daha izledim ve maalesel olmamış. Kadroda çok iyi isimler var ama iyi değerlendirilmemiş.
Üzgünüm @xBUGRAx ama olmamış.İlkkez dizi başlamadan yapılan eleştiriler doğrulanmış. Kıza karşı önyargılar yani.

Dizi de olmayan tek şey zaten Ceren Yılmaz'ın oyunculuğu. İleri de düzeltebilir diye umuyorum...

Reactions: Angelica and Dosi

Ay bakma sen zaten Adı Zehra'dan sonra.
Geliştirir kız kendini daha.

Reactions: Dosi
Dizi de olmayan tek şey zaten Ceren Yılmaz'ın oyunculuğu. İleri de düzeltebilir diye umuyorum...
Ama o tek şey çok batıyor göze.
Umarım...
Ay bakma sen zaten Adı Zehra'dan sonra.
Geliştirir kız kendini daha.
Hadi hadi, ben izleyeyim diye Hasibe çakmasi videoyu paylaştın
Yasak Elma izliyorum ama

Hatice Aslan bağırmalarını azaltsa olacak.
Kız kendini geliştirene kadat finap yapmaz umarım
o kadroya yazik olur.

Reactions: xBUGRAx

Bu sahneyi görmemiştim. Gerçekten nasıl boş, nasıl ruhsuz bi bakıştır o. Sırf bu sahne bile eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.

Paylaşmaz olaydım.
2. bölüm fragmanına bak daha iyi orda kız.

Paylaşmaz olaydım.
2. bölüm fragmanına bak daha iyi orda kız.
Seni zorla kutlama konusuna getirince paylaşmak zorunda kaldın

Baktım baktım fragmanada. Koca gitti, engel bitti olmalı ama adam yiğenine karısını emanet ediyor, 'yengesi' artık

Seni zorla kutlama konusuna getirince paylaşmak zorunda kaldın

Baktım baktım fragmanada. Koca gitti, engel bitti olmalı ama adam yiğenine karısını emanet ediyor, 'yengesi' artık

Valla bir düğün daha çekilmiş konakta anlamadım emanet derken evlen mi dedi acaba.

Valla bir düğün daha çekilmiş konakta anlamadım emanet derken evlen mi dedi acaba.
Sanmıyorum, yoksa ikiside balıklama atlar bu işe ve bu dram dizisi oyüzden yokuşa sürüklenmeli
adamın hemen ölmemesi gerekirdi ya, neyse banane, zaten izlemiyorum
çok zor değil senaryoyu tahmin etmek

Sanmıyorum, yoksa ikiside balıklama atlar bu işe ve bu dram dizisi oyüzden yokuşa sürüklenmeli
adamın hemen ölmemesi gerekirdi ya, neyse banane, zaten izlemiyorum
çok zor değil senaryoyu tahmin etmek

Bence bakacaksın 2. bölüme de kısa sahnelerine.