Show Yuvamdaki Düşman - Dizi Yorumları

Şu Ceren'i kızgın ateşlerdeki aç kurtların eline bırakmak lazım. Ne gıcık bir kız :A

Ece Çeşmioğlu rolünün hakkını veriyor.

Yalnız şu konuşan robot sesli kim onu anlamadım?

Şu Ceren'i kızgın ateşlerdeki aç kurtların eline bırakmak lazım. Ne gıcık bir kız :A

Ece Çeşmioğlu rolünün hakkını veriyor.

Yalnız şu konuşan robot sesli kim onu anlamadım?

Onu kimse çözemedi ben bir çok yorum okudum Ceren diyor ama Ceren olmadığını düşünüyorum bakalım sonu ne olacak:D

yok be abla ben sevemedim o diziyi

Hımm tmm aklıma gelmiyor şuan ya

Yasemin, kızım sen herşeyi anlatmayı bırak. Kolay yoldan kocanı at Ceren'in üstüne. Bu ne saflıktır yarabbi :A

Son düzenleme:
Aynen, insan biraz seyircisine saygılı davranır. :(
Günü dolu olsa anlarım da, haftanın yarısında Güldür Güldür veya yerli sinema yayınlıyorlar. Ceren'in Okan'dan korkmasına şahit olacaktık daha, herşey yeni başlıyorken az sayıda izleyeni de aptal yerine koydular ki maç var diye sadece Mehmetçik varken tüm gruplarda 4+ aldı. Farklı günde denenmeliydi...

Günü dolu olsa anlarım da, haftanın yarısında Güldür Güldür veya yerli sinema yayınlıyorlar. Ceren'in Okan'dan korkmasına şahit olacaktık daha, herşey yeni başlıyorken az sayıda izleyeni de aptal yerine koydular ki maç var diye sadece Mehmetçik varken tüm gruplarda 4+ aldı. Farklı günde denenmeliydi...
Aynen öyle. Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri boş zaten. En azından Pazar gününe alınabilirdi. Ben Ceren'le Yasemin'in yüzleşmesini merak ediyordum. Tabii Nil'in de o hale nasıl geldiğine. Show çok acımasız be :/