Fragmanda klişe intikam hikayesi gibi duruyordu. Yani işte kocasını kazada kaybeden kadın o kazanı yapanlardan intikam alıyor falan. Peki işleyişi nasıldı senaryo?Diziyi acayip derecede beğendim ve kendime kızıyorum şu anda. Showa kıl oluyorum ama ne yapayım.
Karantina altındaki kadın kim acaba?
Valla giriş enteresandi. 1 doktor 2 Polis bir hastaneye geliyor ve karantinada bulunan bir kızın yanına. Kızın yüzünü ve kimliğini aciklamiyorlar. O olayı anlatıyor.Fragmanda klişe intikam hikayesi gibi duruyordu. Yani işte kocasını kazada kaybeden kadın o kazanı yapanlardan intikam alıyor falan. Peki işleyişi nasıldı senaryo?
Neboş için tutsun istiyorum.
Kanka ne düşündüysen aynısı, çok basit hatalar var. Hemşire daha sakinleştiriciyi vurmaya başlar başlamaz çıldıran kadın hemen uyuyor. Kocasının yanında bebeğini de kaybediyor. Bende Aslı İçin tutsun isterim ama hiç şansı yok. Bu hikayelerin miladı çoktan dolduFragmanda klişe intikam hikayesi gibi duruyordu. Yani işte kocasını kazada kaybeden kadın o kazanı yapanlardan intikam alıyor falan. Peki işleyişi nasıldı senaryo?
Neboş için tutsun istiyorum.
Nebahat dizideki en basit karakter. Oyunculuk ne yazık ki yok. Nerede o Aşkı Memnu ve MY deki kadın nerede bu.Kısa kısa bakarım bende belki tekrarına. Bence de boş iş bu dizi. Neboş'a Ay Yapım sahip çıksın.
Nebahat dizideki en basit karakter. Oyunculuk ne yazık ki yok. Nerede o Aşkı Memnu ve MY deki kadın nerede bu.
bol tekrarla tutabilir
bol tekrarla tutabilir
Kanka ne düşündüysen aynısı, çok basit hatalar var. Hemşire daha sakinleştiriciyi vurmaya başlar başlamaz çıldıran kadın hemen uyuyor. Kocasının yanında bebeğini de kaybediyor. Bende Aslı İçin tutsun isterim ama hiç şansı yok. Bu hikayelerin miladı çoktan doldu
Bir makine altında tutulan kadın var o kim Perdeden konuşuyorNebahat dizideki en basit karakter. Oyunculuk ne yazık ki yok. Nerede o Aşkı Memnu ve MY deki kadın nerede bu.
2. Bölümü izlemedim valla ama o kadin bence kısa saçlı olan.Bir makine altında tutulan kadın var o kim Perdeden konuşuyor
Dizide bir sürü kadın var ayrıca hangi biri öne çıkacak
Biraz ağır bir dizi gibi gözüküyor2. Bölümü izlemedim valla ama o kadin bence kısa saçlı olan.
Harika bir konusu var ama Türk halkı kaliteden anlamıyor.Biraz ağır bir dizi gibi gözüküyor
Herkes onu Aslı veya Ece olarak düşünüyor, Aşko UTC senaristi olsa Neboş bile olabilirdi ama bence Aslı oradaki. Ece olsun isterdim rolü çok sinir bozucu orası ayrıBir makine altında tutulan kadın var o kim Perdeden konuşuyor
Dizide bir sürü kadın var ayrıca hangi biri öne çıkacak
Selin yani Ceren Murat'a yanaşmaya başladı güzel bölüm olucak yine.
sinsirella,şeytannnnSelin yani Ceren Murat'a yanaşmaya başladı güzel bölüm olucak yine.
Nebahat'in dublaj sesi diğer seslerden yüksek çıkıyor düzeltsinler diğer işlerinde böyle değildi rahatsız ediyor..
Twitter'da takip ediyorum. Dün Sen Anlat Karadeniz'i takip ettim, garanti tutacağını hatta en az 6-7 bandında başlayacağını da anladım. Bu dizi yarın 3-4 arası bir oranla başlayacak en yüksek bu yani, bazı gruplarda 2 küsür bile gelebilir.
Kanka ne düşündüysen aynısı, çok basit hatalar var. Hemşire daha sakinleştiriciyi vurmaya başlar başlamaz çıldıran kadın hemen uyuyor. Kocasının yanında bebeğini de kaybediyor. Bende Aslı İçin tutsun isterim ama hiç şansı yok. Bu hikayelerin miladı çoktan doldu
Kısa kısa bakarım bende belki tekrarına. Bence de boş iş bu dizi. Neboş'a Ay Yapım sahip çıksın.
Nebahat dizideki en basit karakter. Oyunculuk ne yazık ki yok. Nerede o Aşkı Memnu ve MY deki kadın nerede bu.
Selin yani Ceren Murat'a yanaşmaya başladı güzel bölüm olucak yine.
sinsirella,şeytannnn
Ece Çeşmioğlu işte.Tam @Çiğdem- gibi kızların ilgisinin çekecek fragman koymaya başlamışlar Youtube'de ara ara trend oluyor
Fazileti izleyen @sokak sanati @Ahmed tam sizlik aslında dizi
@Ahmed