Show Yuvamdaki Düşman - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Yuvamdaki Düşman'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu dizinin kadrosunda Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç yer alıyor.

''Yuvamdaki Düşman'' yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de Show TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

Show sonunda bir dizi koydu demek
Trt den sonra Show da doldu Vadi işi çok zor @Yiğitt

Bu dizinin tutacağını pek düşünmüyorum, Vadi gelir belki.
3 reyting alsa yeter

Afişi ecünnüler ele geçirmiş , oyuncu kadrosunda da 1 erkek diyor 3 tane ecünnü sıralanıyor hep kadın oyuncularlamı çekilecek nasıl dizi ki bu

3 reyting alsa yeter

Afişi ecünnüler ele geçirmiş , oyuncu kadrosunda da 1 erkek diyor 3 tane ecünnü sıralanıyor hep kadın oyuncularlamı çekilecek nasıl dizi ki bu
Seni alakadar etmez, Neboş yeter tek başına.

Tutmayan ilk işi olacak o ayrı.

Ece Çeşmioğlu + Rüya İşçileri..
Perşembe masum kalıyor yanlarında.

Nebahat hanım, iki eski dizideki rol arkadaşlarına gün rakibi oldu. Bakalım hangisi ne yapacak yarın?

Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar dolu günler.

Geriye Salı, Perşembe ve Cuma kalıyor.
Bence gün seçimi doğru olmuş.

Dizi Sen Anlat Karadeniz gibi sürpriz yapabilir yada düşük reytinglede başlayabilir ama dizinin tutmasını istiyorum açıkçası. Şişirme trt dizisi etkilemez umarım.

Nebahat'in dublaj sesi diğer seslerden yüksek çıkıyor düzeltsinler diğer işlerinde böyle değildi rahatsız ediyor..

O dizi 13 bölüm sürmüştü, o kadar kısa sayılmaz. Bu dizi 6-7 ile en kısası olacak galiba.
13 bölüm sürmesi Neboş'un ilk tutmayan dizisi gerçeğini değiştirmiyor ama
Hem o zamanlar Kanal D insaflı bir kanaldı. Reytingler çok düşük olmasına rağmen 13 bölüm yayınladı. Şimdi yayınlansa Hayati kadar ömrü olur. Maalesef Kanal D bu yüzden eski kalitesini kaybetti.

Nerden biliyorsun? Fragmanları gayet iyiydi. Belki tutacak... En geç haftaya hatırlatırım bak

Twitter'da takip ediyorum. Dün Sen Anlat Karadeniz'i takip ettim, garanti tutacağını hatta en az 6-7 bandında başlayacağını da anladım. Bu dizi yarın 3-4 arası bir oranla başlayacak en yüksek bu yani, bazı gruplarda 2 küsür bile gelebilir.

Hayat Sırları'nın final bölümü TT listesine girdi ama reytinglerde 63. sıradaydı. Bu hafta 3-4 reyting alır bakarsın haftaya +5'leri geçer, belli değil.

Hayat Sırları'nın final bölümü TT listesine girdi ama reytinglerde 63. sıradaydı. Bu hafta 3-4 reyting alır bakarsın haftaya +5'leri geçer, belli değil.
TT olup olmamasına değil, yorumlara bakıyorum zaten.