RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Sıktı onlarda artık ya. Neyse önerin varsa DM den at senhep @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü gibiler yüzünden adam köşeyi döndü@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Sıktı onlarda artık ya. Neyse önerin varsa DM den at senhep @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü gibiler yüzünden adam köşeyi döndü@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
@Dosi ve @Yakamoz-Asi den daha çok haketmiş öropayıSıktı onlarda artık ya. Neyse önerin varsa DM den at sen![]()
aaaaa @serhatt gelinin sağdıçlarındamış kesin bilir kim olduğunu o yüzden@Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
muhafazakar olan ben değilimSenin gelin olduğunu öğrenince koşarak sağdıç oldu bana da davetiye verdi , birlikte katılım sağladık.@Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
------
------
Saçmalık da zirveyi senden aldılar.aaaaa @serhatt gelinin sağdıçlarındamış kesin bilir kim olduğunu o yüzden@Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
Sıktı onlarda artık ya. Neyse önerin varsa DM den at sen![]()
Senin gelin olduğunu öğrenince koşarak sağdıç oldu bana da davetiye verdi , birlikte katılım sağladık.@Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
------
------
Aynı @Dosi ile @Yakamoz-Asi nin oralardaki sorunlara benziyorSaçmalık da zirveyi senden aldılar.![]()
Ay millette ne dertler var...Aynı @Dosi ile @Yakamoz-Asi nin oralardaki sorunlara benziyor@Bully @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Sen kendine bak işe yaramaz şey. ss
avrupalılar bizim gibi değil entrikadan dalavereden anlamazlar ayol kadın bakanlığın kredi kartıyla çikolata aldı diye istifa ettirildi yani öropalıları çok kolay kandırıp başa geçmeliydi çoktan dosimosiSen kendine bak işe yaramaz şey. ss
Öyle bir hedefi olmadığından sıkıntı yok.avrupalılar bizim gibi değil entrikadan dalavereden anlamazlar ayol kadın bakanlığın kredi kartıyla çikolata aldı diye istifa ettirildi yani öropalıları çok kolay kandırıp başa geçmeliydi çoktan dosimosi![]()
Hangi bakanmış o ?avrupalılar bizim gibi değil entrikadan dalavereden anlamazlar ayol kadın bakanlığın kredi kartıyla çikolata aldı diye istifa ettirildi yani öropalıları çok kolay kandırıp başa geçmeliydi çoktan dosimosi![]()
6 gün önce olmuştu. Kan şekeri düşmüş. Bir şeyi yok yani. Yeni göreve getirildi ve bunu açıkladıklarında oldu.
Talihsizlik olmuş. İyi olmasına sevindim.6 gün önce olmuştu. Kan şekeri düşmüş. Bir şeyi yok yani. Yeni göreve getirildi ve bunu açıkladıklarında oldu.
Ucuz yırtmış bir yerine birşey olmadna
Öyle bir hedefi olmadığından sıkıntı yok.![]()
Hangi bakanmış o ?![]()
6 gün önce olmuştu. Kan şekeri düşmüş. Bir şeyi yok yani. Yeni göreve getirildi ve bunu açıkladıklarında oldu.
Talihsizlik olmuş. İyi olmasına sevindim.
Yeni görevinde başarılar.
döner önemli tabiUcuz yırtmış bir yerine birşey olmadna