Aaa ben Paris'teyim ayol ne Trabzon'u.![]()
Gercekten mi?
Aaa ben Paris'teyim ayol ne Trabzon'u.![]()
Çatla sen gidemiyorsun diye.
Allahım yarabbim daha n eler duyacaz
Cam filmide yok 😱
Gercekten mi?![]()
gecerken ugrarsin bana Isvicre hemen surasi
![]()
raşo kadar faydanız yok dünyayaÇatla sen gidemiyorsun diye.![]()
Ay senin kadar faydasızı var mı acep?
seni yolmuşlar diye okudumAy senin kadar faydasızı var mı acep?![]()
Iyyyy bu ne basitlik ayol.
açılmak için bahane ararken senIyyyy bu ne basitlik ayol.
Darısı başına.
Aaaaa ben oralara hem de o saatte tek başıma gidecek kadar safoz muyumDarısı başına.![]()
Tam o ka safozsun.Aaaaa ben oralara hem de o saatte tek başıma gidecek kadar safoz muyum![]()
Beni hiç tanımamışsın bir kere arabayla bile 1,5 saate takın sürer gitmesi ; hayatta göbeğimi kaldırmamTam o ka safozsun.![]()
Seni hiç tanımamayı isterdim...Beni hiç tanımamışsın bir kere arabayla bile 1,5 saate takın sürer gitmesi ; hayatta göbeğimi kaldırmam![]()
aaaa yakında @Dosi ve @Yakamoz-Asi yüzünden de sözlüklere gireriz avrupadaSeni hiç tanımamayı isterdim...
Senin yüzünden de TR'de giriyoruz sözlüklere.aaaa yakında @Dosi ve @Yakamoz-Asi yüzünden de sözlüklere gireriz avrupada@Angelica @Bully @12.Adam @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Emre Ozansoy
Aaaa @MasacRE nereye kayboldu diyordum doğurmaya gitmiş haberi alıncaSenin yüzünden de TR'de giriyoruz sözlüklere.![]()
Yok artık. 😱Aaaa @MasacRE nereye kayboldu diyordum doğurmaya gitmiş haberi alınca@Dosi @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @cookies
Demek ki kuzey Koreliler de senin gibi doğurmuyorYok artık. 😱
Doğurganlık özelliğim yok şekerim.