İrlandada Eunica fırtınası çıkmış @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
------
Fırtına Rusya’ya kadar gelebilir Türkiye’de etkilenebilir @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Zeynep fırtınası etkiliyor burayı
İrlandada Eunica fırtınası çıkmış @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
------
Fırtına Rusya’ya kadar gelebilir Türkiye’de etkilenebilir @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Türkçesi oymuş @DosiZeynep fırtınası etkiliyor burayı
@Dosi @Yakamoz-Asi Trabzonsporun Şampiyon olmasını evren istemiyor @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy Dünya hep olayla karşılaşıyor @slhttnmtl
Ben söyledim Bir terslik çıkar normalmi 2020 de pandemiBunu @mesmeso duymasin
Ben söyledim Bir terslik çıkar normalmi 2020 de pandemi
2022 de savaş @Yakamoz-Asi
Şampiyonlar ligide olmayacakValla olur mu olur pompy. Her sey mümkün ama Trabzon baya önde bu sefer.
Şampiyonlar ligide olmayacak
Uefa Avrupa ligi Uefa Avrupa konferansSampiyonlar liginde 2 tur sonra eve dönerler.
Uefa Avrupa ligi Uefa Avrupa konferans
Ben İrlandada bir kızdan hoşlandım neden böyle felaketler oluyor pandemi ve savaşOraya gidenler de eve döner pompy, bizim takimlarin borusu ligde ötüyor sadece.
Ben İrlandada bir kızdan hoşlandım neden böyle felaketler oluyor pandemi ve savaş
Doktora yapıyor İspanyolca ve Almanca öğretmenliği okuyor @Yakamoz-AsiVaaaay pomy hadi hayirli olsun bosver felaketleri, yürü sen kiza. simdi anlasildi senin bu Irlanda sevdan nereden geliyor.
Doktora yapıyor İspanyolca ve Almanca öğretmenliği okuyor @Yakamoz-Asi
Tabi savaş çıkmazsa İrlanda tarafsız kalmak ister Rusya yanında görmek istiyor @Yakamoz-AsiSüpermis pompy, bence iyi birini bulmussun. Pesinden git.
Tabi savaş çıkmazsa İrlanda tarafsız kalmak ister Rusya yanında görmek istiyor @Yakamoz-Asi
İngilzleri sevmiyor İrlanda İngiltere Ukrayna’yı destekliyor İrlandada misilleme olarak Rusya’yı destekler @Yakamoz-AsiNe yapacak Rusya Irlanda'yi yaninda.
İngilzleri sevmiyor İrlanda İngiltere Ukrayna’yı destekliyor İrlandada misilleme olarak Rusya’yı destekler @Yakamoz-Asi
2 yıl sürebilir bu olay @TolstoyevskiBu devirde halen sıcak savaşların olması ve insanların hayatını kaybetmesi o kadar üzücü ki. Umarım bir yolu bulunur ve Ukrayna en az zararla kazanır.
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy @pompy @DarkLegenD