İrlandada Eunica fırtınası çıkmış @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
------
Fırtına Rusya’ya kadar gelebilir Türkiye’de etkilenebilir @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Zeynep fırtınası etkiliyor burayı
İrlandada Eunica fırtınası çıkmış @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
------
Fırtına Rusya’ya kadar gelebilir Türkiye’de etkilenebilir @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Türkçesi oymuş @DosiZeynep fırtınası etkiliyor burayı![]()
@Dosi @Yakamoz-Asi Trabzonsporun Şampiyon olmasını evren istemiyor @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy Dünya hep olayla karşılaşıyor @slhttnmtl
Ben söyledim Bir terslik çıkar normalmi 2020 de pandemiBunu @mesmeso duymasin![]()
Ben söyledim Bir terslik çıkar normalmi 2020 de pandemi
2022 de savaş @Yakamoz-Asi
Şampiyonlar ligide olmayacakValla olur mu olur pompy. Her sey mümkün ama Trabzon baya önde bu sefer.![]()
Şampiyonlar ligide olmayacak
Uefa Avrupa ligi Uefa Avrupa konferansSampiyonlar liginde 2 tur sonra eve dönerler.![]()
Uefa Avrupa ligi Uefa Avrupa konferans
Ben İrlandada bir kızdan hoşlandım neden böyle felaketler oluyor pandemi ve savaşOraya gidenler de eve döner pompy, bizim takimlarin borusu ligde ötüyor sadece.![]()
Ben İrlandada bir kızdan hoşlandım neden böyle felaketler oluyor pandemi ve savaş
Doktora yapıyor İspanyolca ve Almanca öğretmenliği okuyor @Yakamoz-AsiVaaaay pomy hadi hayirli olsunbosver felaketleri, yürü sen kiza.
simdi anlasildi senin bu Irlanda sevdan nereden geliyor.
![]()
Doktora yapıyor İspanyolca ve Almanca öğretmenliği okuyor @Yakamoz-Asi
Tabi savaş çıkmazsa İrlanda tarafsız kalmak ister Rusya yanında görmek istiyor @Yakamoz-AsiSüpermis pompy, bence iyi birini bulmussun. Pesinden git.
Tabi savaş çıkmazsa İrlanda tarafsız kalmak ister Rusya yanında görmek istiyor @Yakamoz-Asi
İngilzleri sevmiyor İrlanda İngiltere Ukrayna’yı destekliyor İrlandada misilleme olarak Rusya’yı destekler @Yakamoz-AsiNe yapacak Rusya Irlanda'yi yaninda.![]()
İngilzleri sevmiyor İrlanda İngiltere Ukrayna’yı destekliyor İrlandada misilleme olarak Rusya’yı destekler @Yakamoz-Asi
2 yıl sürebilir bu olay @TolstoyevskiBu devirde halen sıcak savaşların olması ve insanların hayatını kaybetmesi o kadar üzücü ki.Umarım bir yolu bulunur ve Ukrayna en az zararla kazanır.
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy @pompy @DarkLegenD