Günlük hayatınızda YouTube kullanıyorsanız neredeyse zorunluluk haline gelen ihtiyaç
Ailedeki herkes Premium kullanıyor. (12 kişi) Sayı daha fazla aslında ama onlar ufak. 😂Günlük hayatınızda YouTube kullanıyorsanız neredeyse zorunluluk haline gelen ihtiyaç
Çok iyi bir durum. Benim babam bu tarz şeylere para ödemeyi kabullenemedi. Netflix, youtube falan fark etmiyor.Ailedeki herkes Premium kullanıyor. (12 kişi) Sayı daha fazla aslında ama onlar ufak. 😂
babanla aynı düşüncedeyimÇok iyi bir durum. Benim babam bu tarz şeylere para ödemeyi kabullenemedi. Netflix, youtube falan fark etmiyor.
Reklamlar çok zorluyor ama. youtubeda bir videoya girmeye bile çekiniyordum reklam gelecek diye. Mecbur kıldılar. Hayat şartlarımız zaten çok yukarı değil artık bari böyle şeylerde rahatlık bulalım.babanla aynı düşüncedeyim
Doğrudur bir şey diyemem sizeReklamlar çok zorluyor ama. youtubeda bir videoya girmeye bile çekiniyordum reklam gelecek diye. Mecbur kıldılar. Hayat şartlarımız zaten çok yukarı değil artık bari böyle şeylerde rahatlık bulalım.
Para ile ilgili dediğinize tamamen katılıyorum. Hayatımın iki senesini ev almak için heba ettim. Çok saçma bir sistemde yaşıyoruz.Doğrudur bir şey diyemem size
para kazanmak zor canım çıkıyor bunlar için para vermek zor geliyor bana
youtube'ye fazla takılmıyorum ben arada müzik yada seyrettiğim dizi fragmanına bakıyorum
leptop kullandığım için uzantı da reklam engelleyici yükledim ücretsiz videolardaki reklamları engelliyor
Benimde anne veya babam ödemiyor zaten. Ben ödüyorum. ☺️Çok iyi bir durum. Benim babam bu tarz şeylere para ödemeyi kabullenemedi. Netflix, youtube falan fark etmiyor.