YouTube Premium

Gelişmiş ülkelerde yaşayan insanlar bile artık zorluk çekmeye başladı çünkü fiyatlarla abartmaya başladılar.

Uzun süredir kullandığım platform.
79 tl ödüyorum.

İstediğim her şarkı ve şarkıcıyı buluyorum.
Anlık değişen kişisel beğenilerime uygun listeleri ve hızlıca doğru öneriler yapması en sevdiğim özelliklerinden.ve reklamsız videolarda cabası.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Arkadaşlarımla 5 kişilik Youtube Aile Paketi'nin ücretini bölüşerek Youtube Premium kullanıyorum. Youtube Music de otomatik olarak geliyor. Çok memnunum :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Reklamlar çok zorluyor ama. youtubeda bir videoya girmeye bile çekiniyordum reklam gelecek diye. Mecbur kıldılar. Hayat şartlarımız zaten çok yukarı değil artık bari böyle şeylerde rahatlık bulalım.
Doğrudur bir şey diyemem size :D

para kazanmak zor canım çıkıyor bunlar için para vermek zor geliyor bana :D

youtube'ye fazla takılmıyorum ben arada müzik yada seyrettiğim dizi fragmanına bakıyorum
leptop kullandığım için uzantı da reklam engelleyici yükledim ücretsiz videolardaki reklamları engelliyor :bhr:

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Doğrudur bir şey diyemem size :D

para kazanmak zor canım çıkıyor bunlar için para vermek zor geliyor bana :D

youtube'ye fazla takılmıyorum ben arada müzik yada seyrettiğim dizi fragmanına bakıyorum
leptop kullandığım için uzantı da reklam engelleyici yükledim ücretsiz videolardaki reklamları engelliyor :bhr:
Para ile ilgili dediğinize tamamen katılıyorum. Hayatımın iki senesini ev almak için heba ettim. Çok saçma bir sistemde yaşıyoruz.

• Aynen
Reactions: HollyDemon ☾☆
Bilgisayarda kullandığımda pek sorun yaşamasam da telefon ve televizyonda kullandığımda reklamlar bıktırıyor. Şu ana kadar almadım, bundan sonra da alır mıyım bilmiyorum. :A