O tartışma olaylarında çok vermiştin.
Böyle dedin diye kendimden şüphe ettim, gittim baktım. Son 5 günde 2 dislike vermişim, 2'si de bugün![]()
O tartışma olaylarında çok vermiştin.
Böyle dedin diye kendimden şüphe ettim, gittim baktım. Son 5 günde 2 dislike vermişim, 2'si de bugün![]()
O tartışma olaylarında çok vermiştin.![]()
Hem ne olmuş sanki. Senin adını örnek vermek istedim. Ben sevdiğim insanı yerden yere vururum.Ohooo. O zamanlar savaşta uçuşan mermiler gibi dislikeler havada uçuşuyodu zaten![]()
hem ne olmuş sanki. Senin adını örnek vermek istedim. Ben sevdiğim insanı yerden yere vururum.![]()
![]()
Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun içinmrt-06 post: 1412112' Alıntı:İftira mı? 😱
Bide çalışsa neler olur artık.RüzgarGülü post: 1412142' Alıntı:
Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun için![]()
takas post: 1307283' Alıntı:valla like çok kardeşlerim sağolsun isim veremiyorum baya fazla ayıptır söylemesi
dislike da anticiler işte takılıyolar![]()
RüzgarGülü post: 1412142' Alıntı:Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun için![]()
Disslike denince aklıma @sokak sanati geliyor ama hoşuma gidiyor Sokak Sanatının olmamış atması, adam resmen o butonla özdeşmiş, sanatı haline getirmiş olmamış atmayı.
Ben de 700 küsür olmamış atmışım ama ilk 10'a giremem sanırım en fazla olmamış atanlardan.![]()