O tartışma olaylarında çok vermiştin.
Böyle dedin diye kendimden şüphe ettim, gittim baktım. Son 5 günde 2 dislike vermişim, 2'si de bugün
Böyle dedin diye kendimden şüphe ettim, gittim baktım. Son 5 günde 2 dislike vermişim, 2'si de bugün
Hem ne olmuş sanki. Senin adını örnek vermek istedim. Ben sevdiğim insanı yerden yere vururum.Ohooo. O zamanlar savaşta uçuşan mermiler gibi dislikeler havada uçuşuyodu zaten
hem ne olmuş sanki. Senin adını örnek vermek istedim. Ben sevdiğim insanı yerden yere vururum.
Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun içinmrt-06 post: 1412112' Alıntı:İftira mı? 😱
Bide çalışsa neler olur artık.RüzgarGülü post: 1412142' Alıntı:
Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun için
takas post: 1307283' Alıntı:valla like çok kardeşlerim sağolsun isim veremiyorum baya fazla ayıptır söylemesi
dislike da anticiler işte takılıyolar
RüzgarGülü post: 1412142' Alıntı:Butonu deniyorum arada bazen çalışmıyor onun için
Disslike denince aklıma @sokak sanati geliyor ama hoşuma gidiyor Sokak Sanatının olmamış atması, adam resmen o butonla özdeşmiş, sanatı haline getirmiş olmamış atmayı.
Ben de 700 küsür olmamış atmışım ama ilk 10'a giremem sanırım en fazla olmamış atanlardan.