Gerçekleştirildi Yorum Konularını Yönetimin Açıp Açmaması Konusunda Önerge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060
Yorum konuları, büyük rekabetin tadı ama aynı zamanda tartışmaların da adı. Yorum konularında birden fazla konu açılmasına sebebiyet veren, aynı zamanda "Keşke ben açsaydım bu konuyu!" düşüncesini de beraberinde getiriyor ve kimisini de bu durum üzüyor. Bu yorum konuları tartışmalarına (dizi, film, spor vs.) son vermek adına, eskiden olduğu gibi yönetimdeki kişilerin açmasına yönelik önergeyi siz Fav10 Meclisine sunuyorum.

Benim tek kırıldığım nokta bu, başka bir mesele yok olamaz da. Yaz boyu toplasan 100 mesaj yazmamışımdır, girip konulara bakıp çıkıyordum yani kimseyle konuşmam yoktur bile. Eylül itibariyle aktifleştim. Ben kimse için kimseye tavır almam, bu forumda çoğu kişiyle tartışmam olmuştur ama şu an kimseyle bir sorunum yok. Bazıları unutmamış olabilir, kendi kararlarıdır ama ben hepsini unuttum, yaşandı ve bitti. Kimseye sanal bir ortam için kin tutacak bir insan değilim. Kaç yaşında insanlarız, sen benim konuşmadığım biriyle konuşuyorsun diye tavır alacak biri hiç değilim. Böyle düşünüyor olmana şaşırdım ama dediğim gibi sorun yok. Tek takıldığım nokta üstte belirttiğim kısımdı, zaten özelden yazacaktım burada lafı açılmasaydı.

Reactions: Araf
Kendimi doğru anlatamadım belki durum güncellemesinde ama şuan birçok kişinin neden o bildirimi yazdığımı anladığına inanıyorum.
Cevabın ve kibar düşüncelerin için teşekkür ederim.

Gördüğüm anda yazmam gerekirdi tabii her şeye rağmen, ertelemeden ama işte bazen oluyor, neyse böyle şeyler tecrübe de oluyor. Hem karşıdaki insanın "neden" düşüncesi konusunda tanımış oluyorsun, yani bazen olması gerekiyor.

Reactions: Yiğitt
Bu sadece benim kendim GS - FB maçında uyguladığım durum oldu. Diğerlerini bilemem ama kesin benzer sebeplerdir
Ozansoy'un uzun süredir neden bu tavrı alma sebebini de merak etmiyorum açıkçası. Herhalde sana bana diğer samimiyeti olmayanlara hit kazandırmamaktan dolayı, yada ayın favori üyesi kısmında henüz seçilmedi diye, onlardan sonra yeniden başlandı çünkü. Zamanında kaç kere bir şey mi oldu diye sorup duruyordum anlam veremediğim için. Yaklaşık bir aydır reyting sonuçları konularını açtığım da da yazmadığını görünce yeniden sorma gereği duymadım. Hep adım atan oldum. Herkes istediği gibi davransın. Ben yinede onun gibi davranmayıp haber konularına yorum yapıyorum. Maç konularında herzaman aktif olan biri değilim ama son maçı evet bilerek oralı olmadım

Yorumları okudum karışmış biraz sanırım ortalık
Dün bende bu konuya tepki göstermiştim ben konu açayım derdinde hiç olmadım sadece iki konu istediğim için hatta dm de bile diğer konu için rica bile ettim karşılık alamadım alamıcam gibide duruyor yoksa benim için sıkıntı değil açmışım açmamışım önemli değil ama bir konuyu 7 8 kişinin açması her ne kadar silinsede gerçekten hoş görünmüyor @The_Erinch abimin anlatmak istediği buydu aslında yanlış anlaşıldı her neyse bence bu konunun düzene girmesini düşünenlerdenim düzene girmediği sürece böyle tartışmalar olacaktır bence düzene sokulsun eğlenmeye bakalım bence bu arada
@Araf bence sadece butonla değil yazarakta düşüncemizi söylemeliyiz bence

Çözümü insanların elinden almak değil zaten ben sadece o konudaki fikrimi belirttim karşılıklı yapılıyor yani canım.
Böyle şeyleri de dert etmezdim aslında ama bir yerden sonra sinirleniyor insan.

Çözümü insanların elinden almak değil zaten ben sadece o konudaki fikrimi belirttim karşılıklı yapılıyor yani canım.
Böyle şeyleri de dert etmezdim aslında ama bir yerden sonra sinirleniyor insan.
Amaannn boşver, bugün varız yarın yokuz fazla da dert etmemek lazım sanal ortam için bu kadar.

Reactions: Özgür
Benim orada bahsettiğim şey, büyük kırıcıı tartışmalara gireceksek, butonla tartışmaya girmenin en iyi olacağı düşüncesinin doğru olabileceğini düşünme düşüncesi. Evet, cümleyi toparlayamadım.
Olay bundan ibaret yani.

Yaşladın kabul et 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi