Yok Öyle Yağma 2. Bölüm | emreemreu - XanTier

Saz çalmak istiyormuş kısmına sesli güldüm :X

şurası olmasaymış iyiymiş :S "OzaN: Gel baba, valla. Aha mideme düştü. Duydun mu cuk sesini? Aha asitin içine düştü geri. Demek ki tam sindirilmemiş. Bi baktırmam lazım mideme. Tam sindirmiyo kerata."

güzel olmuş yine :) bir dahaki bölüme "previously on yok öyle yağma" istiyorum :lol:
Bence iyiydi orası :T:
Konuyu açan bensem Previously on... falan beklemeyeceksin :A

Saz çalmak istiyormuş kısmına sesli güldüm :X

şurası olmasaymış iyiymiş :S "OzaN: Gel baba, valla. Aha mideme düştü. Duydun mu cuk sesini? Aha asitin içine düştü geri. Demek ki tam sindirilmemiş. Bi baktırmam lazım mideme. Tam sindirmiyo kerata."

güzel olmuş yine :) bir dahaki bölüme "previously on yok öyle yağma" istiyorum :lol:
Ben de dedim o sahne yerine başka bir şey yazalım ama dinlemedi beni @XanTier :D

OzaN'ın babasının ismi neydi? Bu arada niye çalışmıyorda Makbule hanım kahvehane köşelerinde iş aramaya gidiyor.:)

Çok güzel olmuş,yer yer iyi güldüm.:)

OzaN'ın babasının ismi neydi? Bu arada niye çalışmıyorda Makbule hanım kahvehane köşelerinde iş aramaya gidiyor.:)

Halil

Burası nefis olmuş en çokta burada güldüm :F
Poyraz babasına sufle vermeye çalışır. Annesinin arkasından sessizce:

Poyraz: Bugün çok şanssızdı.
Halil: Bugün çok tanttıtdı.
Poyraz: Sesi kısıldı.
Halil: Teti kıtıldı
Poyraz: Gözü ağrıyomuş.
Halil: Götü ağrıyomut.
Poyraz: Saz çalmak istiyomuş.
Halil: Tat çalmak ittiyomut.
Poyraz: (gülerek) Sen de tam bi sazanmışsın baba.
Halil: Ben de tam bi tatanmıtım... Ney?

Makbule garip garip bakarken Halil olayın farkına varınca Poyraz'ı kovalamaya başlar.

Poyraz: Anneeee...

Ellerinize sağlık

Halil işte babasının adı. :D Dizinin hikayesi bu zaten, kadın çalışacak, erkek ev işi yapacak. Olaylar tersten işliyor yani. Alışılmışın dışında. :D

Yeni bölüm bugün sizlerle olacak forum halkı. :) Yeni bölümde yeni karakter var dizide. :)