de get kendin tvyo verilerini sayarken hiç @pompy 'e danişmiyorduninanıp inanmama konusu değil bu lafı anla önce sonra yorum yap![]()
de get kendin tvyo verilerini sayarken hiç @pompy 'e danişmiyorduninanıp inanmama konusu değil bu lafı anla önce sonra yorum yap![]()
Ben ona bişey sormamiştim sana sordum sende kaçiyonfankafalarla uğraşamıcam şimdi ben dizi izlemeye gidiyom@pompy arkadaşa cevabı verirsin sen
Televizyona göre çok uzun geliyor bana ya.reklam izlemek istemeyen çok kişi netten izliyor malesef aga![]()
yazete nin sayım sistemi youtube ile aynıdır hatırlatayım bunuNoldu laa senn MY tvyo'da (kanalın kendi bünyesinde bulunan platform) 2 milyon izlenirken bişey olmuordu. Hatta inanıyordunYazete Kvp'yi 2 milyon (kendi bünyesndeki platformda) izletmiş çok mu
![]()
nasıl yani dizi süresi mi uzun geliyorTelevizyona göre çok uzun geliyor bana ya.
çünkü her hafta yeni bir rekor kırıyor gerçi sende haklısın rekor kelimesi anlamsızlaştı vadi yüzünden ama açıyorum yine deEvet çok iyi izleniyor ama her hafta bunun konusu neden açılıyor anlamadım.![]()
Aynen öyle hem dizi süresi uzun hemde heyecanı kaçıyor. Ama en önemlisi internetten izleme alışkanlığınasıl yani dizi süresi mi uzun geliyor
sabit süresi var aslında aga tv den izleyince reklam falan bölünüyor ondan sana öyle geliyordurAynen öyle hem dizi süresi uzun hemde heyecanı kaçıyor. Ama en önemlisi internetten izleme alışkanlığı![]()