Yine Rekor Yine Rekor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Noldu laa senn MY tvyo'da (kanalın kendi bünyesinde bulunan platform) 2 milyon izlenirken bişey olmuordu. Hatta inanıyordun :F:F Yazete Kvp'yi 2 milyon (kendi bünyesndeki platformda) izletmiş çok mu :F:F:F
yazete nin sayım sistemi youtube ile aynıdır hatırlatayım bunu :) ayrıca youtube da pananın engellemelerine rağmen baya izleniyor vadi hatta 1 milyonu geçen bölüm silinmişti pana tarafından
hangi dizi izlenme sitesine bakılırsa bakılsın vadi öndedir çok ufak istisnalar dışında

Televizyona göre çok uzun geliyor bana ya.
nasıl yani dizi süresi mi uzun geliyor

Evet çok iyi izleniyor ama her hafta bunun konusu neden açılıyor anlamadım. :D
çünkü her hafta yeni bir rekor kırıyor gerçi sende haklısın rekor kelimesi anlamsızlaştı vadi yüzünden ama açıyorum yine de :D

babamın basketbolları yüzünden ben bile digitürk pilaydan netten izliyorum yılda 2 defa doğru dürüst tvden bakabiliyorum 🙂🙂 benim gibi tvden izlemeyen çeşitli nedenlerle çok kişi var haliyle reytinglere yansıyor 😵😵

Aynen öyle hem dizi süresi uzun hemde heyecanı kaçıyor. Ama en önemlisi internetten izleme alışkanlığı :)
sabit süresi var aslında aga tv den izleyince reklam falan bölünüyor ondan sana öyle geliyordur
bende o yok tek vadi değil hiçbir diziyi netten izlemiyorum film bile zor tek başıma izlemek istemiyorum

Gökhan Kirdar'a tesekkür ederiz.. 225.Bölümde bizleri mest etti. Yüreğine Sağlık..
Diziyi de tv dururkan Pc'den izliyenleri kınıyorum.

An itibarı ile 3,134,445. Sanırım 5 milyonu gören bölüm vardı bu onun yanında hiç birşey :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato