Teşekkürleeeeeerr..@yigit_00 tebrikler![]()
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten.Tebrikler Yiğit bebiş.Forumda en eğlenceli mesajlaştığim kişilerdensin. Umarım daha çok aktif olursun. Nice senelere.
![]()
TeşekkürleeeeeeerNice senelere.![]()
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum.İyi ki aramızdasın adaş, nice hep birlikte senelere.![]()
Mesajları okurken mutluluktan kal krizi geçirecektim, hediyeni görünce kendime geldim, sağ ol.
Teşekkürleeeeeeer.Tebrikler @yigit_00 nice senelere.![]()
Tenk yuuuuuuu .hepi börtdey tu yu![]()
Çok teşekkürleeer.Tebrik ederim @yigit_00, nice mutlu ve Fav10'lu yıllara.![]()
Dimi ya.Çocuğa küfür et daha iyi.![]()
Rica ederim kanka, iyiki forumdasın.Konunun açılmayacağını düşünmüştüm. Öyle ki 2 gündür foruma bile girmiyorum. Ama konuyu görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsin @Ahmad Çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyen.
Teşekkürleeeeeerr..
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten.Teşekkürleeeer.
NOT - Hediyemde de belli olduğu üzere o "en seksi gülüş" ödülünü "teen queen" almalıydı..
Teşekkürleeeeeeer
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum.Teşekkürleer.
Mesajları okurken mutluluktan kal krizi geçirecektim, hediyeni görünce kendime geldim, sağ ol.
NOT - Bunu yazarken kahkalar atıyordum
NOT 2 - Umarım
Teşekkürleeeeeeer.
Tenk yuuuuuuu .
Çok teşekkürleeer.
Dimi ya.🙂F
)
Konunun açılmayacağını düşünmüştüm. Öyle ki 2 gündür foruma bile girmiyorum. Ama konuyu görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsin @Ahmad Çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyen.
Teşekkürleeeeeerr..
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten.Teşekkürleeeer.
NOT - Hediyemde de belli olduğu üzere o "en seksi gülüş" ödülünü "teen queen" almalıydı..
Teşekkürleeeeeeer
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum.Teşekkürleer.
NOT - Bunu yazarken kahkalar atıyordum
NOT 2 - Umarım
Teşekkürleeeeeeer.
Tenk yuuuuuuu .
Çok teşekkürleeer.
Dimi ya.🙂F
)
Hiç mesaj atmayınca beni iyice unuttun sanmıştım.Rica ederim kanka, iyiki forumdasın.![]()
Şşşt, benim yüzümden tartışmanıza gerek yok.Hadsiz işte.![]()
Hiç mesaj atmayınca beni iyice unuttun sanmıştım.
İyi ki burdayııım
Şşşt, benim yüzümden tartışmanıza gerek yok.![]()
Sanane be. İstediğim yerde trip atarım. Hıh.Konuda fazla trip atma ayrıca .![]()
Sanane be. İstediğim yerde trip atarım. Hıh.![]()
Focus'un nesini beğendin be zevksiz. O şarkı Dooo It! ile bile yarışamaz. Özellikle o adamın söylediği yer iğrençti.Ayrıca teen queen Ariana olacak gibi. Focus şahane.![]()
Focus'un nesini beğendin be zevksiz. O şarkı Dooo It! ile bile yarışamaz. Özellikle o adamın söylediği yer iğrençti.![]()
Ariana gerçekten iyi bir sanatçı ama o da Demi gibi sesini nasıl kullanacağını iyi bilmiyor. Miley'nin lakabını elinden alabileceklerini sanmıyorum.Giriş için iyi sayılır albümü gör sen bir de. Z Koltuk sallanıyor Yiğit.![]()