Ariana gerçekten iyi bir sanatçı ama o da Demi gibi sesini nasıl kullanacağını iyi bilmiyor. Miley'nin lakabını elinden alabileceklerini sanmıyorum.
Demi severleri çağırttirma konuya.
Ariana gerçekten iyi bir sanatçı ama o da Demi gibi sesini nasıl kullanacağını iyi bilmiyor. Miley'nin lakabını elinden alabileceklerini sanmıyorum.
İstediğini çağırabilirsin, Demi bazı şarkılarda sesini iyi kullanamıyor. Hatta ben Cool For The Summer'ı çok severim ama şarkıyı ilk dinlediğimde bu Demi mi, demiştim. O kadar söyleyememiş ki AutoTune'dan sesini değiştirmişler kızın.Demi severleri çağırttirma konuya.
İstediğini çağırabilirsin, Demi bazı şarkılarda sesini iyi kullanamıyor. Hatta ben Cool For The Summer'ı çok severim ama şarkıyı ilk dinlediğimde bu Demi mi, demiştim. O kadar söyleyememiş ki AutoTune'dan sesini değiştirmişler kızın.
Ne yalan söyleyeyim, Ariana'nın sesi bazen kulaklarımı tırmalıyor ama Demi'de bu hiç olmuyor.Bence sesi iyi bazı şarkılarında çok iyi çıkıyor sesi ama çok etkileyici değil. Ariana'nın sesi daha etkileyici
Ne yalan söyleyeyim, Ariana'nın sesi bazen kulaklarımı tırmalıyor ama Demi'de bu hiç olmuyor.
Ariana'yı zaten seviyorum. Ama Focus'tan beklentim çok büyüktü. Hayal kırıklığı yarattı bende.Iyy sus zevksiz.ss Alışınca bırakmazsin ariana'yı.
Ariana'yı zaten seviyorum. Ama Focus'tan beklentim çok büyüktü. Hayal kırıklığı yarattı bende.
Rihanna neyi yıkıyor ya? Azcık gerçekçi ol, Adele'in kırdığı rekorların çoğunu, Adele kendi kıracak.Evet daha iyi olmaliydi. Biraz tekrara kaçmış ama Adele'de çok özgün değil oda tekrar sayılır. Çizgi bozmaktan korkmayan Rihanna gelip hepsini yıkacak
Rihanna neyi yıkıyor ya? Azcık gerçekçi ol, Adele'in kırdığı rekorların çoğunu, Adele kendi kıracak.
Nedense sadece sana karşı.
Sırf sen git dedin diye gitmiyorum forumdan.Iyy git forumdan. Gözüm görmesin seni.asfadjn
Sırf sen git dedin diye gitmiyorum forumdan.
Ne kadar yapmacık üzülüyorsun .s .sÇekilmez olur artık buralar.
Ne kadar yapmacık üzülüyorsun .s .s
Aa. Ben senle şarkıcılar hakkında konuşmayı seviyordum.Yoo hiçte değil. Engellicem seni.
Aa. Ben senle şarkıcılar hakkında konuşmayı seviyordum.
Çok teşekkürleeeer.Tebrik ederim Yiğit, nice senelere.
Queen of Pop = RiriSenden onlarca var benden 1 tane var çabuk gönlümü al bence.
Çok teşekkürleeeer.
Queen of Pop = Riri