Teşekkürleeeeeerr..@yigit_00 tebrikler
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten. Teşekkürleeeer.Tebrikler Yiğit bebiş. Forumda en eğlenceli mesajlaştığim kişilerdensin. Umarım daha çok aktif olursun. Nice senelere.
TeşekkürleeeeeeerNice senelere.
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum. Teşekkürleer.İyi ki aramızdasın adaş, nice hep birlikte senelere.
Mesajları okurken mutluluktan kal krizi geçirecektim, hediyeni görünce kendime geldim, sağ ol.
Teşekkürleeeeeeer.Tebrikler @yigit_00 nice senelere.
Tenk yuuuuuuu .hepi börtdey tu yu
Çok teşekkürleeer.Tebrik ederim @yigit_00, nice mutlu ve Fav10'lu yıllara.
Dimi ya. 🙂F)Çocuğa küfür et daha iyi.
Rica ederim kanka, iyiki forumdasın.Konunun açılmayacağını düşünmüştüm. Öyle ki 2 gündür foruma bile girmiyorum. Ama konuyu görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsin @Ahmad Çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyen.
Teşekkürleeeeeerr..
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten. Teşekkürleeeer.
NOT - Hediyemde de belli olduğu üzere o "en seksi gülüş" ödülünü "teen queen" almalıydı..
Teşekkürleeeeeeer
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum. Teşekkürleer.
Mesajları okurken mutluluktan kal krizi geçirecektim, hediyeni görünce kendime geldim, sağ ol.
NOT - Bunu yazarken kahkalar atıyordum
NOT 2 - Umarım
Teşekkürleeeeeeer.
Tenk yuuuuuuu .
Çok teşekkürleeer.
Dimi ya. 🙂F)
Konunun açılmayacağını düşünmüştüm. Öyle ki 2 gündür foruma bile girmiyorum. Ama konuyu görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsin @Ahmad Çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyen.
Teşekkürleeeeeerr..
Benimle mesajlaşırken eğlendiğini çok belli ediyorsun zaten. Teşekkürleeeer.
NOT - Hediyemde de belli olduğu üzere o "en seksi gülüş" ödülünü "teen queen" almalıydı..
Teşekkürleeeeeeer
Valla iyi ki aranızdayım ya, iyi ki bu forumu bulmuşum. Teşekkürleer.
NOT - Bunu yazarken kahkalar atıyordum
NOT 2 - Umarım
Teşekkürleeeeeeer.
Tenk yuuuuuuu .
Çok teşekkürleeer.
Dimi ya. 🙂F)
Hiç mesaj atmayınca beni iyice unuttun sanmıştım.Rica ederim kanka, iyiki forumdasın.
Şşşt, benim yüzümden tartışmanıza gerek yok.Hadsiz işte.
Hiç mesaj atmayınca beni iyice unuttun sanmıştım.
İyi ki burdayııım
Şşşt, benim yüzümden tartışmanıza gerek yok.
Sanane be. İstediğim yerde trip atarım. Hıh.Konuda fazla trip atma ayrıca .
Sanane be. İstediğim yerde trip atarım. Hıh.
Focus'un nesini beğendin be zevksiz. O şarkı Dooo It! ile bile yarışamaz. Özellikle o adamın söylediği yer iğrençti.Ayrıca teen queen Ariana olacak gibi. Focus şahane.
Focus'un nesini beğendin be zevksiz. O şarkı Dooo It! ile bile yarışamaz. Özellikle o adamın söylediği yer iğrençti.
Ariana gerçekten iyi bir sanatçı ama o da Demi gibi sesini nasıl kullanacağını iyi bilmiyor. Miley'nin lakabını elinden alabileceklerini sanmıyorum.Giriş için iyi sayılır albümü gör sen bir de. Z Koltuk sallanıyor Yiğit.