FF Yiğitt

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
FF'nin yeni sayılabilecek favori üyelerinden. Gözü yükseklerde uamrım hedefine ulaşır.

Severim bayağı. İyi çocuk, iyi insan. Kanal tercihi yanlış, düzelmesi konusunda umudumu yitirmiyorum :')

Yorumlarıyla dikkat çeken, başarılı biri. Yolu açık olsun...

Kanal fanlığında yeni nesil üye. Eskiden @Bully , Mahoni vardı şimdi @*Yıldırım , Yiğitt .

Son düzenleme:
Yükselişini kendime benzettiğim ve konularını beğendiğim bir üye. Ancak forumda fanlık denilen ama bana göre kanala duyulan sempati olan şeyi çok belirgin etmese daha çok sevilip sayılacağını düşündüğüm ve bir sonraki editör alımlarında editör olmasına garanti olarak baktığım üyedir kendisi

forumda aktif olduğundan itibaren tanışıyoruz iyi eğlenceli birisi favori üye olmasına özellikle en çok sevindiğim kişilerin başında geliyor 🙂🙂

aaa unutmadan çokta kaba bir kişilik hahha

Yorumları fena olan kanal fanlığı ileri düzeyde olan
benim çok sevip saydığım kişilerden biridir.

Severim bayağı. İyi çocuk, iyi insan. Kanal tercihi yanlış, düzelmesi konusunda umudumu yitirmiyorum :')
Teşekkürler

Kanal D fanı değilim sadece sempatim var

Yorumlarıyla dikkat çeken, başarılı biri. Yolu açık olsun...
Teşekkürler

Umarım sende bu ay favori üye olursun

Melunbaşı.
çok iyidir.
Senin kadar olamayız bea

Kanal fanlığında yeni nesil üye. Eskiden @Bully , Mahoni vardı şimdi @*Yıldırım , Yiğitt .
Kanal fanı değilim , her kanalın dizisini izlerim ve yorum atarım
Sadece Kanal D'ye sempatim var

Çok teşekkürler

Umarım olurum dediğin gibi , kanal fanlık konusunda çok haklısın

forumda aktif olduğundan itibaren tanışıyoruz iyi eğlenceli birisi favori üye olmasına özellikle en çok sevindiğim kişilerin başında geliyor 🙂🙂

aaa unutmadan çokta kaba bir kişilik hahha
Favori üye olmam da büyük katkın var seninde her durumda ve sorunumdan yardımda bulundun
Bende seni severim Teşekkürler

Yorumları fena olan kanal fanlığı ileri düzeyde olan
benim çok sevip saydığım kişilerden biridir.
Çok teşekkürler

Bende seni sevip sayarım bilirsin

Yok artık. kanal D'nin amblemini profil resmi yaptın.😱 @Bully