- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
TeşekkürlerSeverim bayağı. İyi çocuk, iyi insan. Kanal tercihi yanlış, düzelmesi konusunda umudumu yitirmiyorum :')
TeşekkürlerYorumlarıyla dikkat çeken, başarılı biri. Yolu açık olsun...
Senin kadar olamayız beaMelunbaşı.çok iyidir.
Kanal fanı değilim , her kanalın dizisini izlerim ve yorum atarımKanal fanlığında yeni nesil üye. Eskiden @Bully , Mahoni vardı şimdi @*Yıldırım , Yiğitt .
Çok teşekkürlerYükselişini kendime benzettiğim ve konularını beğendiğim bir üye. Ancak forumda fanlık denilen ama bana göre kanala duyulan sempati olan şeyi çok belirgin etmese daha çok sevilip sayılacağını düşündüğüm ve bir sonraki editör alımlarında editör olmasına garanti olarak baktığım üyedir kendisi
Favori üye olmam da büyük katkın var seninde her durumda ve sorunumdan yardımda bulundunforumda aktif olduğundan itibaren tanışıyoruz iyi eğlenceli birisi favori üye olmasına özellikle en çok sevindiğim kişilerin başında geliyor 🙂🙂
aaa unutmadan çokta kaba bir kişilik hahha
Çok teşekkürlerYorumları fena olan kanal fanlığı ileri düzeyde olanbenim çok sevip saydığım kişilerden biridir.
Teşekkürler
Kanal D fanı değilim sadece sempatim var
Teşekkürler
Umarım sende bu ay favori üye olursun
Senin kadar olamayız bea
Kanal fanı değilim , her kanalın dizisini izlerim ve yorum atarımSadece Kanal D'ye sempatim var
Çok teşekkürler
Umarım olurum dediğin gibi , kanal fanlık konusunda çok haklısın
Favori üye olmam da büyük katkın var seninde her durumda ve sorunumdan yardımda bulundunBende seni severim Teşekkürler
Çok teşekkürler
Bende seni sevip sayarım bilirsin
Hayır kanal fanı olmayacağımNe oldu peki.😱 Star'cı mı olucan.
Hayır kanal fanı olmayacağım
Ben zaten çoğu kanal daki dizileri izleyip yorumlarım zaten sadece Kanal D sempatim vardı artık yok
Her zamanSen öyle diyorsan. Artık anti Vadiciliğe devam ediyorsun yani.
Her zaman
Zaten kaliteli yapım nerede oraya giderim öyle geçip de Kanal D dizilerini izlemem pek
Perşembe Hayat Ağacı Trt1 deyim mesela
Cuma Karagüldeyim
Kalite nerede Yiğit orada öyle düşünFox'a Foxlan aynen.
Kalite nerede Yiğit orada öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?