Çok teşekkürler yavrum, hep birlikte güzel mesajlara inşallah. Hediyem de fena değil.Aşkım bebeyim nice güzel mesajlara.
Bilmedigimiz pozlar degil moruk faruk bey amca
Oha nerden biliyordun? Ajansı mı hackledin yoksa ajanstaki elemanları mı ayarttın? Habire kırmızı donlu resmini paylaşiyorsun da @Çiğdem- çocuga şişko diyor habire
@xemrexxx in arşivinden çalmış @ForumdashOha teşekkür ederim, ben bunları ilk kez görüyorum. Nereden çıktı bunlar? 😱 @Çiğdem-
Hediyem harika, çok teşekkür ederim canım. Nice güzel mesajlara hep birlikte.
Gelicez dediysek geliriz
O avatarı koymaman için keşke hiç gelmeseydinGelicez dediysek geliriz
Çok teşekkürler canım benim, düsünmen yeter.@Yiğitt 'imm çok tebrik ediyorum geç oldu ama artık böyle kabul et , çok girmiyorum foruma ama ne zaman girsem hata olduğu için eski etiketler gözümden kaçmış
hediye de seçemedim sana ama kanal D logosu herşeyi anlattı sana sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 59088
Teşekkür ederim, hep birlikte nice güzel mesajlara inşallah. Siz hepiniz önümdeydiniz, ben sonradan açıldım.Tebrikler, nice güzel mesajlara. bir ara ikimiz de 45 bindik.
biraz geç oldu ama bu aralar fazla yoğunluktan ancak yolluyorum hediyelerini tekrardan tebriklerÇok teşekkürler, bekliyorum hediyelerimi de.
Aaa düşünmen yeter, çok teşekkürler. Kara Sevda ve Burak ağırlıklı olmuş.biraz geç oldu ama bu aralar fazla yoğunluktan ancak yolluyorum hediyelerini tekrardan tebrikler