Onuda hediye edelim üzülmeEvet konuda benim de gözlerim Burak'ı aradı, 1.84 boyuyla konuyu kaplar diye koymamışsın galiba.![]()
![]()
Onuda hediye edelim üzülmeEvet konuda benim de gözlerim Burak'ı aradı, 1.84 boyuyla konuyu kaplar diye koymamışsın galiba.![]()
![]()
@Çiğdem- şişko filan diyorduAna sponsoru @Forumdash dan bekliyorum.
Sadece Kanal D logosunu, mikrofonunu ve muhabirini kabul ediyorum. Gerisi fasa fiso. Teşekkürler canım.![]()
Bilmedigimiz pozlar degil moruk faruk bey amca
Oha nerden biliyordun? Ajansı mı hackledin yoksa ajanstaki elemanları mı ayarttın?Bilmedigimiz pozlar degil moruk faruk bey amca![]()
Medcezir teklifi götürdüğümüz zaman prova çekimlerinden😛Oha teşekkür ederim, ben bunları ilk kez görüyorum. Nereden çıktı bunlar? 😱 @Çiğdem-
Hoşgeldin aşkım, çok güzel hediye oldu ama bi Barış Arduç değil tabi ki.@Yiğitt tebrikler kanka hediye olarak kendimi getirdim sana![]()
Belki ben ondan daha iyiyim nerden biliyorsunHoşgeldin aşkım, çok güzel hediye oldu ama bi Barış Arduç değil tabi ki.![]()
Barış gibisi olamaz.Belki ben ondan daha iyiyim nerden biliyorsun![]()
Teşekkür ederim canım, hediyem harika.
Teşekkür ederim canım, hediyem harika.Hayret mavi top hediye etmemişsin.
![]()
Çok teşekkürler, bekliyorum hediyelerimi de.tebrikler @Yiğitt başarıların daim olsun hediyeler ayrıca gelecek![]()
Teşekkür ederim, hep birlikte nice güzel mesajlara inşallah.Tebikler forumun olmazsa olmazlarından birisin. Başarılarının devamı dileğiyle.@Yiğitt
Hediyeni özenle seçtim, aşık olacağından eminim.![]()
![]()
Mavi Top'un son günlerinde demek istedin herhal.Teşekkür ederim, hep birlikte nice güzel mesajlara inşallah.![]()
Hediyem de fena sayılmaz, son günlerinde onu da destekleyeceğim.![]()
Kanal D'yi artık demirden öreceğiz.Mavi Top'un son günlerinde demek istedin herhal.![]()