Onuda hediye edelim üzülmeEvet konuda benim de gözlerim Burak'ı aradı, 1.84 boyuyla konuyu kaplar diye koymamışsın galiba.
Onuda hediye edelim üzülmeEvet konuda benim de gözlerim Burak'ı aradı, 1.84 boyuyla konuyu kaplar diye koymamışsın galiba.
@Çiğdem- şişko filan diyorduAna sponsoru @Forumdash dan bekliyorum.
Sadece Kanal D logosunu, mikrofonunu ve muhabirini kabul ediyorum. Gerisi fasa fiso. Teşekkürler canım.
Bilmedigimiz pozlar degil moruk faruk bey amca
Oha nerden biliyordun? Ajansı mı hackledin yoksa ajanstaki elemanları mı ayarttın?Bilmedigimiz pozlar degil moruk faruk bey amca
Medcezir teklifi götürdüğümüz zaman prova çekimlerinden😛Oha teşekkür ederim, ben bunları ilk kez görüyorum. Nereden çıktı bunlar? 😱 @Çiğdem-
Hoşgeldin aşkım, çok güzel hediye oldu ama bi Barış Arduç değil tabi ki.@Yiğitt tebrikler kanka hediye olarak kendimi getirdim sana
Belki ben ondan daha iyiyim nerden biliyorsunHoşgeldin aşkım, çok güzel hediye oldu ama bi Barış Arduç değil tabi ki.
Barış gibisi olamaz.Belki ben ondan daha iyiyim nerden biliyorsun
Teşekkür ederim canım, hediyem harika.
Teşekkür ederim canım, hediyem harika.Hayret mavi top hediye etmemişsin.
Çok teşekkürler, bekliyorum hediyelerimi de.tebrikler @Yiğitt başarıların daim olsun hediyeler ayrıca gelecek
Teşekkür ederim, hep birlikte nice güzel mesajlara inşallah.Tebikler forumun olmazsa olmazlarından birisin. Başarılarının devamı dileğiyle.@Yiğitt
Hediyeni özenle seçtim, aşık olacağından eminim.
Mavi Top'un son günlerinde demek istedin herhal.Teşekkür ederim, hep birlikte nice güzel mesajlara inşallah.
Hediyem de fena sayılmaz, son günlerinde onu da destekleyeceğim.
Kanal D'yi artık demirden öreceğiz.Mavi Top'un son günlerinde demek istedin herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?