İnşallah aşkım, teşekkürler.tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 58228
tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyorİnşallah aşkım, teşekkürler.
Kim ki bu adam Deha'daki adam mı? 😱Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyor
Teşekkür ederim aşkım.Tebrik ederim bebeğim nice güzel mesajlara.
tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyor
bu berbat konuyu tekrar tekrar hortlatıp gündeme getiren tosbağayı kınıyorumİnşallah aşkım, teşekkürler.
Beni kıskanmaktan ölüp gideceksin, ona yanarım.bu berbat konuyu tekrar tekrar hortlatıp gündeme getiren tosbağayı kınıyorum)
vıyy kıskanılacak bir tarafın olsa keşkede kıskansamBeni kıskanmaktan ölüp gideceksin, ona yanarım.
Farkımız tarzımız, senin neyine co adminlik?vıyy kıskanılacak bir tarafın olsa keşkede kıskansam) sadece şu rütbeni kabul edemiyorum şu codminlik makamında bir ben oturaydım yeterliydi benim için
sen düz codminsin değilmi yani yıldızlı bişey değil ben zaten öyle düz rütbeleri kabul etmemFarkımız tarzımız, senin neyine co adminlik?Favori üye olduğuna dua et.
Ne düzü, 10 numara 5 yıldızım ben.sen düz codminsin değilmi yani yıldızlı bişey değil ben zaten öyle düz rütbeleri kabul etmemor codmin, kor codmin, tüm codmin şeklinde önde bir ünvan olmalıki kabul edeyim görevi
Kim ki bu adam Deha'daki adam mı? 😱
Evet Kaptan America filminden kare yollamıştebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Misafir uye olarak giriyor demekEvet Kaptan America filminden kare yollamışRadalları hala çalısıyor bu adamı sevdiğini hemen öğrenmiş tövbe tövbe 😱😱😱 @Forumdash
Bana aşık diye boşuna demiyorum, kimi sevip sevmediğimi falan takip ediyor öyle.Evet Kaptan America filminden kare yollamışRadalları hala çalısıyor bu adamı sevdiğini hemen öğrenmiş tövbe tövbe 😱😱😱 @Forumdash
aşıklıkla alakası yok? hogathamın kötü insanları takibe almak gibi tuhaf huyları varBana aşık diye boşuna demiyorum, kimi sevip sevmediğimi falan takip ediyor öyle.@destere
Elindekileri tek tek alacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?