İnşallah aşkım, teşekkürler.tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 58228
tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyorİnşallah aşkım, teşekkürler.![]()
Kim ki bu adam Deha'daki adam mı? 😱Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyor![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim aşkım.Tebrik ederim bebeğim nice güzel mesajlara.
![]()
tebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Forumda yok ama @Yiğitt in bu adamın son filmini izleyip hayran kaldını hemen öğrenmiş hediye ediyor![]()
![]()
![]()
bu berbat konuyu tekrar tekrar hortlatıp gündeme getiren tosbağayı kınıyorumİnşallah aşkım, teşekkürler.![]()
Beni kıskanmaktan ölüp gideceksin, ona yanarım.bu berbat konuyu tekrar tekrar hortlatıp gündeme getiren tosbağayı kınıyorum)
vıyy kıskanılacak bir tarafın olsa keşkede kıskansamBeni kıskanmaktan ölüp gideceksin, ona yanarım.![]()
Farkımız tarzımız, senin neyine co adminlik?vıyy kıskanılacak bir tarafın olsa keşkede kıskansam) sadece şu rütbeni kabul edemiyorum şu codminlik makamında bir ben oturaydım yeterliydi benim için
![]()
sen düz codminsin değilmi yani yıldızlı bişey değil ben zaten öyle düz rütbeleri kabul etmemFarkımız tarzımız, senin neyine co adminlik?Favori üye olduğuna dua et.
![]()
Ne düzü, 10 numara 5 yıldızım ben.sen düz codminsin değilmi yani yıldızlı bişey değil ben zaten öyle düz rütbeleri kabul etmemor codmin, kor codmin, tüm codmin şeklinde önde bir ünvan olmalıki kabul edeyim görevi
![]()
Kim ki bu adam Deha'daki adam mı? 😱
Evet Kaptan America filminden kare yollamıştebrikler gııı @Yiğitt tez vakitte geç @Çiğdem- cadolozunu bu da hediyen
Misafir uye olarak giriyor demekEvet Kaptan America filminden kare yollamışRadalları hala çalısıyor bu adamı sevdiğini hemen öğrenmiş tövbe tövbe 😱😱😱 @Forumdash
Bana aşık diye boşuna demiyorum, kimi sevip sevmediğimi falan takip ediyor öyle.Evet Kaptan America filminden kare yollamışRadalları hala çalısıyor bu adamı sevdiğini hemen öğrenmiş tövbe tövbe 😱😱😱 @Forumdash
aşıklıkla alakası yok? hogathamın kötü insanları takibe almak gibi tuhaf huyları varBana aşık diye boşuna demiyorum, kimi sevip sevmediğimi falan takip ediyor öyle.@destere
Elindekileri tek tek alacam.