bacım hoşsun demiştir her sözü kendine yontma ordaki bacım lafına dikkat etKandır kendini sen, zafer benim olacak. Çiğdem hoşsun dedi bana.
Yakışıklı çok hoşsun dedi.bacım hoşsun demiştir her sözü kendine yontma ordaki bacım lafına dikkat et
kendi aranızda kına gecesinde eğlenin düğünde nasıl olsa gelini ben kapacağımYakışıklı çok hoşsun dedi.
Neyse sana laf yetişmiyor, yakında nişan törenimize çağırırız seni de.
Barış alsaydım fena olmazdı aslında, çok teşekkürler.Şimdi hangi parlağı hediye etsem diye düşünemem. İlla bi sorun bulur "yok duduşları güzel değil, yok koltuk altı hoş değil" der En iyisi başarısının devamını temenni eder ve hep forumda kalması dileğiyle @Yiğitt
Hadi geçikme hediyesi olsunBarış alsaydım fena olmazdı aslında, çok teşekkürler.
Mükemmel hediye, maşallah.Hadi geçikme hediyesi olsun
burda geçebilirsin ama giresunlu hogathayı kapma konusunda beni geçecek herhangi bir canlı kainatta yaşamıyor daha ve yaşamayacak
Hahah Aaa bu gidişle @destere beni kaptırmamak için ikimizi birden alacak @YiğittBeni tehdit mi ediyorsun? 😱 @Çiğdem-
Senden böyle kaliteli hediyeler? 😱
Çok teşekkürler kardeşim, bayıldım hediyelerime.
Alsın tabi, bir taşla iki kuş
Teşekkür ederim reis, hediyelerim harika.
Teşekkür ederim.Tebrik Ederim.
Teşekkürler aşkım, bekliyorum hediyelerimi.Tebrik ederim aşkım nice 55.000’lere, iyiki buradasın, bizlerlesin Mobil olduğum hediyeni pc’ye geçince vereceğim, seviliyorsun @Yiğitt
Şimdi yürüyorum az sonraTeşekkür ederim reis, hediyelerim harika.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler aşkım, bekliyorum hediyelerimi.
Şuna bayıldım, o ortadaki ağuzzzEveet şimdi gelelim hediyelere
1. Bu canından çok sevdiğin
2.Buda 2'mizin çok sevdiği
Ekli dosyayı görüntüle 58218
Ayy tamam kaptırdım Buda senin sevdiğin benim anlam veremediğim @Yiğitt
Peki o sağdaki dili 😳Şuna bayıldım, o ortadaki ağuzzz