Yiğitt 45.000'ler Kulübünde!

Ne bileyim ben yeni kulübe gireceğimi falan.

Teşekkürler hediye için, artık bu tarz hediyeler pek kabul etmiyorum da hadi son kez alayım.

Alıcısı çok bu hediyelerin artık. 3 bayan arkadaş var. @destere falanda kabul ediyor böyle parlak hediyeleri. Sana kalmaz zaten son kez aldın.
Destere en son Emir'i buda bana ver lazım olur demişti.

Gittim geldim hediyeler hiç değişmemiş, klasik Yiğit hediyeleri.

Çok teşekkür ettim üçünüze de, sağ olsun.
Çağatay'ın yeni hali mi iyi eski hali mi sence

Senin Yusuf Çim de Merve Boluğur ve Gizem Karaca ile bir dizi yaptı ama tutmadı, 6-7 bölüm sürdü

tebrikler @Yiğitt yeni kulübün hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsun diyerekten tekrar aramıza hoşgeldin diyorum

Alıcısı çok bu hediyelerin artık. 3 bayan arkadaş var. @destere falanda kabul ediyor böyle parlak hediyeleri. Sana kalmaz zaten son kez aldın.
Destere en son Emir'i buda bana ver lazım olur demişti.
işlemden geçirilmemiş parlak kabul etmiyoruz budanıp ağdaya yatırılması şart

Tebrik ederim. Beni çekemedin hemen ardımdan kutlama konusu açtırdın kendine
beni gölgede bıraktın bozuldum

çorbada biraz tuzum oldu, son mesajlar benim konumda yazıldı

Hoşgeldin tekrardan

Çağatay'ın yeni hali mi iyi eski hali mi sence

Senin Yusuf Çim de Merve Boluğur ve Gizem Karaca ile bir dizi yaptı ama tutmadı, 6-7 bölüm sürdü
Eski hali daha taştı tabi, bu arada dizi başladığında buralardaydım la gören de ben 1-2 yıldır yokum sanacak.

Dün bakınırken gördüm, öyle bir proje nasıl battı ve reyting alamadı şaşırdım. Bakmayı düşünüyorum diziye.
Keşke yazın yayınlansaydı o kadro.

Tebrik ederim. Beni çekemedin hemen ardımdan kutlama konusu açtırdın kendine
beni gölgede bıraktın bozuldum

çorbada biraz tuzum oldu, son mesajlar benim konumda yazıldı

Hoşgeldin tekrardan
Hahaha ayıpsın, çekemedim seni tabi.

Teşekkür ederim dosicim, sağ olasın.

tebrikler @Yiğitt yeni kulübün hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsun diyerekten tekrar aramıza hoşgeldin diyorum

işlemden geçirilmemiş parlak kabul etmiyoruz budanıp ağdaya yatırılması şart
Teşekkür ederim desterecim, sağ olasın.

Fenerbahçe toparlandı Beşiktaş fenerbahçeyi lanetledi Beşiktaş belki kaybeder liderliği başakşehirin nefesi yetmez birbirleriyle uğraşırken üçüncü çıkıp şampiyon olmadımı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi