Forumun sevilen çocuğu @Yiğitt bugün 45 bine giriş yaptı. Askerliğini yaptı geldi adamım kurtardı kendini ayağının tozuyla da kulübe girdi
Tebrik ediyorum kardeşim tecrübelerine ihtiyacım olacak. Hediyelerin yakında
Seni seviyoruz nice güzel mesajlar diliyoruz
Teşekkür ediyorum, merakla bekliyorum.@Yiğitt Tebrikler nice mesajlara ablacım dönmene çok sevindim hediyelerini yarına veririm inşallah
Teşekkür ediyorum, merakla bekliyorum.
Forumun sevilen çocuğu @Yiğitt bugün 45 bine giriş yaptı. Askerliğini yaptı geldi adamım kurtardı kendini ayağının tozuyla da kulübe girdi
Tebrik ediyorum kardeşim tecrübelerine ihtiyacım olacak. Hediyelerin yakında
Seni seviyoruz nice güzel mesajlar diliyoruz
@Yiğitt tebrikler canım kardeşim, hep birlikte nice mesajlara inşallah Tekrardan hoşgeldin
İşte hediyelerin, hayrını gör
@Yiğitt küçük bir araştırmadan sonra yarına bırakmamaya karar verdim
severmişsin kaslı erkek
Yusuf Çim
Aslan gibi askerliğini yapıp döndün o yüzden bu şarkıyı armağan ediyorum
Vee forum bana bir kardeş daha verdiği için sana bu şarkıyı armağan ediyorum
Nice mesajlara Yiğitcim😉
Gittim geldim hediyeler hiç değişmemiş, klasik Yiğit hediyeleri.Tebrikler canım benim samimi ve içten mesajlarını özlemiştik nice nice kulüplere inşallah. @Yiğitt
Bu da hediyen;
Gittim geldim hediyeler hiç değişmemiş, klasik Yiğit hediyeleri.
Çok teşekkür ettim üçünüze de, sağ olsun.
Teşekkür ederim, sağ olasın.Tebrikler Yiğidim, aynı kulüpteyiz.
Valla şu an gülüyorum. Yani tabi birilerinin tartışmasına değil de gidip geldim yine aynı manzara.@Yiğitt kusura bakma ablam konunuda benim yüzümden böyle konuşulmasını istemezdim
Teşekkür ederim, sağ olasın.
Ben senin önündeydim, yokluğumu fırsat bilip geçmişsin beni. Seni de tebrik ediyorum.
Valla şu an gülüyorum. Yani tabi birilerinin tartışmasına değil de gidip geldim yine aynı manzara.
Sıkıntı yok.
Teşekkür ederim, sağ olasın.
Ben senin önündeydim, yokluğumu fırsat bilip geçmişsin beni. Seni de tebrik ediyorum.
Valla şu an gülüyorum. Yani tabi birilerinin tartışmasına değil de gidip geldim yine aynı manzara.
Sıkıntı yok.
Ne bileyim ben yeni kulübe gireceğimi falan.Tebrikler. Gelir gelmez senin kutlama konuların ile uğraşıyoruz. Az konuş.
Hediye.