Yiğitt 45.000'ler Kulübünde!

Ne bileyim ben yeni kulübe gireceğimi falan. :A

Teşekkürler hediye için, artık bu tarz hediyeler pek kabul etmiyorum da hadi son kez alayım. :A

Alıcısı çok bu hediyelerin artık. 3 bayan arkadaş var. @destere falanda kabul ediyor böyle parlak hediyeleri. Sana kalmaz zaten son kez aldın.:A Destere en son Emir'i buda bana ver lazım olur demişti.:F

Gittim geldim hediyeler hiç değişmemiş, klasik Yiğit hediyeleri. :A :bhr:

Çok teşekkür ettim üçünüze de, sağ olsun. :bhr:
Çağatay'ın yeni hali mi iyi eski hali mi sence :A

Senin Yusuf Çim de Merve Boluğur ve Gizem Karaca ile bir dizi yaptı ama tutmadı, 6-7 bölüm sürdü :(

tebrikler @Yiğitt yeni kulübün hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsun diyerekten tekrar aramıza hoşgeldin diyorum :)

Alıcısı çok bu hediyelerin artık. 3 bayan arkadaş var. @destere falanda kabul ediyor böyle parlak hediyeleri. Sana kalmaz zaten son kez aldın.:A Destere en son Emir'i buda bana ver lazım olur demişti.:F
işlemden geçirilmemiş parlak kabul etmiyoruz budanıp ağdaya yatırılması şart :)

Tebrik ederim. Beni çekemedin hemen ardımdan kutlama konusu açtırdın kendine :A beni gölgede bıraktın bozuldum :A
çorbada biraz tuzum oldu, son mesajlar benim konumda yazıldı :A
Hoşgeldin tekrardan :Z

Çağatay'ın yeni hali mi iyi eski hali mi sence :A

Senin Yusuf Çim de Merve Boluğur ve Gizem Karaca ile bir dizi yaptı ama tutmadı, 6-7 bölüm sürdü :(
Eski hali daha taştı tabi, bu arada dizi başladığında buralardaydım la gören de ben 1-2 yıldır yokum sanacak. :A

Dün bakınırken gördüm, öyle bir proje nasıl battı ve reyting alamadı şaşırdım. Bakmayı düşünüyorum diziye. :( Keşke yazın yayınlansaydı o kadro.

Tebrik ederim. Beni çekemedin hemen ardımdan kutlama konusu açtırdın kendine :A beni gölgede bıraktın bozuldum :A
çorbada biraz tuzum oldu, son mesajlar benim konumda yazıldı :A
Hoşgeldin tekrardan :Z
Hahaha ayıpsın, çekemedim seni tabi. :A

Teşekkür ederim dosicim, sağ olasın. :bhr:

tebrikler @Yiğitt yeni kulübün hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsun diyerekten tekrar aramıza hoşgeldin diyorum :)

işlemden geçirilmemiş parlak kabul etmiyoruz budanıp ağdaya yatırılması şart :)
Teşekkür ederim desterecim, sağ olasın. :bhr:

Eski hali daha taştı tabi, bu arada dizi başladığında buralardaydım la gören de ben 1-2 yıldır yokum sanacak. :A

Dün bakınırken gördüm, öyle bir proje nasıl battı ve reyting alamadı şaşırdım. Bakmayı düşünüyorum diziye. :( Keşke yazın yayınlansaydı o kadro.

Hahaha ayıpsın, çekemedim seni tabi. :A

Teşekkür ederim dosicim, sağ olasın. :bhr:

Teşekkür ederim desterecim, sağ olasın. :bhr:
Fenerbahçe toparlandı Beşiktaş fenerbahçeyi lanetledi Beşiktaş belki kaybeder liderliği başakşehirin nefesi yetmez birbirleriyle uğraşırken üçüncü çıkıp şampiyon olmadımı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi