Yiğit Poyraz 'Survivor All Star 2024' Kadrosunda! | TV8

2021'i izlemediğim için pek bilmiyorum, burada tanışalım bakalım Poyraz efendiyle :A Bana uzak bir tipmiş gibi görünüyor ama hadi hayırlısı bakalım :A

2021’in gerçek şampiyonu. :Z İzlediğim son sezon ve desteklediğim tek isimdi. :bhr: Kesinlikle 2021’in en iyisiydi (istatistiksel olarak da her girdiği oylamada sms birincisi olarak da) ama o sene bariz bir şekilde İsmail Balaban torpili vardı yarışmada. Poyraz da haliyle 2. oldu. Bu sene inşallah birinci olur. :A

Bu vesiyleyle genel bir Survivor yorumu yapayım Acun bu sene fena geliyor. :A Poyraz’ın geleceğini düşünüyordum zaten ama Aleyna Kalaycıoğlu sürpriz olmuştu. :A Diğer isimler zaten her sene katılan isimler. Acun sırada Ayşe ve Batuhan’ı da alırsa 2021 ruhu geri döner. :A

Ayol bireyselde İsmail, Berkay, Poyraz 3er dokunulmazlık almıştı nesi en iyi :Xa Ayşe ve aleyna bile kazanmış

SMS desen Ayşe - aleyna kaosu yüzünden 4-5 kişinin şansı eşitti

Berkay yancı olmayı seçmese net şampiyon olurdu son 9-10 kişi kaldığında hem sms hem performansta 1.diydi, macun da söyledi kritik bir hata yaptı diye :D

Sadece bireyseli kast etmedim ki genel olarak sezonun istatiksel olarak birincisiydi. :A Bu arada Sakın Hayrettin’le yarıştığı için falan deme İsmail ve Batuhan da sezon boyunca Dora’yla yarıştı. :A

Al bu da kanıtı. Bak ilk fotoda İsmail ve Poyraz arasındaki farka. :A Finale kalan iki isim arasında kim daha iyi gör. :A

Berkay o hatayı yapmasaydı da birinci olamazdı. O dönem bir hafta sms’te birinci olup sonraki hafta elendi ama İsmail Balaban’la finale kalsa yine İsmail kazanırdı. :A Koskoca Güreş Federasyonu devreye girmişti o sene. :A

Doriş i kollayıp son 6 ya kadar getirmek de poyrazın fikriydi yani sadece parkurda ve sms te kazanılmıyor yarış :A

Neyse bu sene o kadar kolay değil direk yıldızı turabi, ogesu vb. Var, umarım ayı hikmet de gelir parkurda yarışma bahanesine birkaç tane patlatır poyraza :A

Hiç belli olmaz herkes poyraz, aleyna, Ayşe, Batuhan derken İsmail şampi olmuştu Berkay da olabilirdi :X

Hatasız kul olmaz. :A Batuhanlar da Aleyna Çalışkan’ı korumuşlardı. :A

Turabi 2018 All Star’da bir şey yapamadı, Hikmet ve Ogeday desen onlar da 2022’de Acun ve Nisa yüzünden hezimete uğradı yani hepsi kolay lokma. :A

Ya bırak İsmail’in nişanlısı ve annesiyle olan olayını büyük bir şeymiş gibi günlerce yayınlayıp konuştular. :A Algılarla belliydi. :A

Batuş un aleyna çalışkanla çıkar ilişkisi varmış ama poyrazla dorada öyle bişi yoktu diye biliyorum :A :A

Neyse zaten bnm favorilerim nagi Queen ve juniorı Nefise, hepsini yiyip son 4 e kalırlar sms olmazsa :A

Nefise’yi bilmiyorum 2023’ü bir kere bile izlemedim zaten bomboş bir sezondu. :A Acun acısını bu sene All-Star’la çıkarmak isteyecek. :A

Nagihan da her zamanki gibi güldürsün ona buna laf atsın bana yeter. :A Aklıma 2018’de Cumali’yi çok misafir ettik ünlülere yollayabilir misiniz cümlesi geldi. :A

2022 yüzünden millet izlemedi 2023 ü :X macunun son şansı bu kadrodan da tutup abuk sabuk birini şampiyon yaparsa elinde sadece masterchef kalır :A
Sen varsan bende varım. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx