Aylin gidici bu defa
Ayline baya üzüldüm herkes üzerine gitti umarım intikam alırda çıkar diziden![]()
dizi pretty littke liars a bağlamiş pelin ölmüş herkes şüphelibenim icin yeter dizisi bitmistir artik.
Aylinsiz tadi olmaz.
Katil o adam bence. .ssdizi pretty littke liars a bağlamiş pelin ölmüş herkes şüphelicinayet gecesi flahbackleri falan
@Forumdash @Çiğdem- @mrt-06
hanfisiKatil o adam bence. .ss
Yekta.hanfisideğistitdim zati yabanci diziye geçiyorum
![]()
Katil Tayfunun tanidigi biriydi. yasli adam olma ihtimalide var. Yekta daha profesyonel bir sekilde halederdi bu isi. Dizi cöker artik.Yekta.En başından beri kıza takıktı o öldürdü bence ya da annesi.
![]()
Pelin çıktıysa zaten 3, 4 bölüme bitmeli dizi onun seçimi üzerine kurulu değil miydi zaten, "esaret mi cesaret mi" ?Katil Tayfunun tanidigi biriydi. yasli adam olma ihtimalide var. Yekta daha profesyonel bir sekilde halederdi bu isi. Dizi cöker artik.
tabi Yekta telefonu görunce Tayfunla is birligi yapma olasiligida yuksek
izlemeyi biraktim artik.
Karizmatik Ejder girdi diziye sonra göremedik. onunda parmagi olabilir![]()
öncesinde pek bakmiyordum. birkac bölum bakarlar. reyting dususe gecerse fisi cekilirPelin çıktıysa zaten 3, 4 bölüme bitmeli dizi onun seçimi üzerine kurulu değil miydi zaten, "esaret mi cesaret mi" ?
Bak gör Yekta çıkacak, daha önce de öldürmek istememiş miydi?![]()
dizi pretty littke liars a bağlamiş pelin ölmüş herkes şüphelicinayet gecesi flahbackleri falan
@Forumdash @Çiğdem- @mrt-06
PLL ilk sezonlar hatrına başlayalım asagsdahsKatil o adam bence. .ss
Çok beklersin
hangi dizideÇok beklersinbiz seneye ona güzel bir rol veririz
![]()
Gara sevda biter. Bu akşamki biter bu sezon, İçerde zaten 39 bölüm. Ya Kenan'la yine oynar yada Kerem'in dizisine alırızhangi dizideiçerde tutarsa 39 da kalmaz devam eder cesur ve güzel var kerem bursinin dizi var kenanınki var başka dizi mi yapıcanız bi de
![]()