Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki
Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki
çağatay kıstas mı iki dizisi var ikisi de zengin-fakir çatışması tiple oyunculupğa başlayıp da oyunculuğunu geliştiren birilerinden örnek ver istersenFotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belkitv sektörü ölür o zamana
Birinde zengini oynadı diğerinde fakiriçağatay kıstas mı iki dizisi var ikisi de zengin-fakir çatışması tiple oyunculupğa başlayıp da oyunculuğunu geliştiren birilerinden örnek ver istersen
yeter dizisinin izlemiyom o yüzden bilemem senin karadayıdaki elemanın asistanıymış
hangi hollywood o bollywood olmasınBirinde zengini oynadı diğerinde fakirifilm yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajındadaha ne olsun?
Dolce gabbanamıydı neydi? Bollywoodsa bişey demiyorumhangi hollywood o bollywood olmasın
çok kestirme bir yol hollywooda girmek için gay partisine katılmakDolce gabbanamıydı neydi? Bollywoodsa bişey demiyorum
Estetik mucizsini kıyaslamaçok kestirme bir yol hollywooda girmek için gay partisine katılmakayrıca deniz akkaya bile hollywood filminde oynadı
sonuçta hollywood filmiydiEstetik mucizsini kıyaslamadeniz akkaya trde bişey mi yapanilmiş? Şöhrette her şey mübahtır. Senin gönlünü fethetmek için gitmiş
Yahu hiç sorma aslında ben yazacaktım bunu. Bizim ünideki kızlarda hasta buna. Hatta İnstangram'da fotoların yarısında da bu çocuk var.@Çiğdem- @destere
hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış@Çiğdem- lerin yeni uğraş alanı olmuş çocukhazır maskeli melunu vadiyi bırakıyorken çikinellaya da bıraktırıp bir dartbe daha vuralım @Doğukız çiğdem teyzesi bak sen kapmazsan valla @destere kapar@Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
ay nasıl da sevinçli çikinella meme görücem diyehahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış
Çok uyuz oldum bu çocuğa.hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış
Çok uyuz oldum bu çocuğa.Geçen bir kız bunun resmini attı bende bunlara bakacağınıza çevrenizde size değer veren insanlara bakın dedim.
türkleri fazla takip etmiyorum yabancılar takibimde daha çokay nasıl da sevinçli çikinella meme görücem diye
ithal angus düşkünü çikinella.sstürkleri fazla takip etmiyorum yabancılar takibimde daha çok
Bu adamı nasıl buldun?türkleri fazla takip etmiyorum yabancılar takibimde daha çok
ayol çikinellanın beğenmesi için mavi kimlikli olması yeterliBu adamı nasıl buldun?Sende beğenirsen şimdi düşer bayılırım.ss
Bu adamı nasıl buldun?Sende beğenirsen şimdi düşer bayılırım.ss
peşinden koşulucak derecede değil yani bu yeni nesil genç oğlanlardan furkan şuan kıvanc tatlıtuğ konumunda bence okadar fark var furkanla diğer oğlanlar arasındaayol çikinellanın beğenmesi için mavi kimlikli olması yeterli
peşinden koşulucak derecede değil yani bu yeni nesil genç oğlanlardan furkan şuan kıvanc tatlıtuğ konumunda bence okadar fark var furkanla diğer oğlanlar arasında
Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belkitv sektörü ölür o zamana
Birinde zengini oynadı diğerinde fakirifilm yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajındadaha ne olsun?
hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış
bu dizi yakında biter pelin karahan 2.çocuğa hamileymişÇok uyuz oldum bu çocuğa.Geçen bir kız bunun resmini attı bende bunlara bakacağınıza çevrenizde size değer veren insanlara bakın dedim.
ocakta bitsin bence senin kenan gelir yerine2.sezonu hiç başlamamalı bence ayoll bu diziden ne gibi umutları var çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?