ATV Yeter - Dizi Yorumları

Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki
tv sektörü ölür o zamana
çağatay kıstas mı iki dizisi var ikisi de zengin-fakir çatışması tiple oyunculupğa başlayıp da oyunculuğunu geliştiren birilerinden örnek ver istersen

yeter dizisinin izlemiyom o yüzden bilemem senin karadayıdaki elemanın asistanıymış

Birinde zengini oynadı diğerinde fakiri
film yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajında
daha ne olsun?

çok kestirme bir yol hollywooda girmek için gay partisine katılmak
ayrıca deniz akkaya bile hollywood filminde oynadı
Estetik mucizsini kıyaslama
deniz akkaya trde bişey mi yapanilmiş? Şöhrette her şey mübahtır. Senin gönlünü fethetmek için gitmiş

Estetik mucizsini kıyaslama
deniz akkaya trde bişey mi yapanilmiş? Şöhrette her şey mübahtır. Senin gönlünü fethetmek için gitmiş
sonuçta hollywood filmiydi

kıvanç da zamanında aynı yolu seçmişti fransız gay dergisinde pozları falan çıkmıştı
ama adı ortadoğulu brad pitt e çıktı en fazla bişi elde edemedi senin çaça daha fazlasını yapmalı hollywood etkisi için

Yahu hiç sorma aslında ben yazacaktım bunu
. Bizim ünideki kızlarda hasta buna. Hatta İnstangram'da fotoların yarısında da bu çocuk var.
@Çiğdem- @destere
hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış

Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki
tv sektörü ölür o zamana

Birinde zengini oynadı diğerinde fakiri
film yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajında
daha ne olsun?

hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış

Çok uyuz oldum bu çocuğa.
Geçen bir kız bunun resmini attı bende bunlara bakacağınıza çevrenizde size değer veren insanlara bakın dedim.
bu dizi yakında biter pelin karahan 2.çocuğa hamileymiş
@mrt-06 @Yiğitt @Aserat @cookies @vadikızı
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40225149?p=2