Birbirimizi pek tanımıyoruz ama tanışalımsana değil yarışmaya meraklıyım
Bence de jenerik olmalı bu
Atacan Ürekten çok şarkı performansı duyacaz yarışma boyunca
Bomba gibi şarkılarım var.
Oooo bekleriz cnmBomba gibi şarkılarım var.
Kısmet olursa MS'nin ilk haftasına özel bir şarkı seslendireceğim. Deniz Üstü Köpürür.
Bu kıskançlar bir verir kesin puanlamaya açmayalım bence ablacım.Oooo bekleriz cnm
senin videoyuda racap harici koyar puanınız kaç derim bakalım hangi şarkıcıları geçersin
Hhaha Yarışmanın puanlaması dışında olacak 18 yarışmacımı var bakalım kaçını geçiyon gerçek şarkıcılarınBu kıskançlar bir verir kesin puanlamaya açmayalım bence ablacım.
Heyecanlandım şimdi.Hhaha Yarışmanın puanlaması dışında olacak 18 yarışmacımı var bakalım kaçını geçiyon gerçek şarkıcıların
Hangi zevksiz 1 verecek atarız yarışmadanHeyecanlandım şimdi.
Sen de özelden bir ara sesini at merak ediyorum.Hangi zevksiz 1 verecek atarız yarışmadan
Hhaha Aaa sizin kadar cesaretli değilim o konuda cnmSen de özelden bir ara sesini at merak ediyorum.
Sadece bana kız, yabancı değilim ben.Hhaha Aaa sizin kadar cesaretli değilim o konuda cnm
Güzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkanBen ulaşırım ona merak etme.Zaten çekimlere daha var.
Ben ulaşırım ona merak etme.Zaten çekimlere daha var.
Dünyadan haberi yok, kaynanam @vadikızıGüzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkan
Kaynanası @vadikızıGüzel kaynana olur ondan kıvırcık saçlarıyla saçlarımı boşunamı süpürge ettim der seni fırçalarkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?