Zey TV Yeni yarışma "En İyi Ben Seçerim"

bizde isteyene kapiyi yüzüne kapatmak yoktur
hem Ölene Kadar'in hatrina eminim bende daha disiplinli olursun
Aa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir.
Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim.

Aa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir.
Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim.
haydi insallah
bende bunun karsiliginda yorum yapacam dizi konusunda

@batuhankaralar sana Bu şarki benimde verdiğim harika puanlar zamani sende yarismaci olursan desteklerim demiştin ya iste o an şuan
yarismaci değilim Sunucuyum ama seni yarışmacı koltuğuna ayarlıyorum. Hazir yarismalara alişmisken ününe ün kat

@MayısKralı katilacakmisin ? Okadar uğraşmalarim olmustu yarismalarda. Ödeşme zamanı

Hayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak.

Hayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak.
Bende beklemiyordum
ama iyi olur insallah. Bunalmisim bu aralar ve bir nevi kendimi iyi hissetmek icin böyle bir karar aldim.
tamam jüri olursun ve yogun oldugun zamanlarda anlayisla karsilarim ben. Oylama zamanari biraz ard arada olacak ta. Konusuruz ozaman zaten

Olur inşallah ya kafa dağıtmak açısından iyi yapmışsın. Burada geçirdiğin zamanda da stres yaşatmazlarsa keyifli keyifli gider sen de rahatlarsın bi güzel.
Bakarız oylama zamanlarında çok uzun sürmezse göndermeye çalışırım zaten.

Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim
Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla
Hadi 10 olsun

Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim
Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla
Hadi 10 olsun
Onun altyapı araştırması kamuoyu yoklaması osu busu bir ton işi var.
Yarışmacılık çok uğraştırır hiç almayayım.

Onun altyapı araştırması kamuoyu yoklaması osu busu bir ton işi var.
Yarışmacılık çok uğraştırır hiç almayayım.
Foruma zaten yararın yok bari yarışmacı olarak bir işe yararsın ben seni düşünüyorum kendini yararsız sanma diye

Foruma zaten yararın yok bari yarışmacı olarak bir işe yararsın ben seni düşünüyorum kendini yararsız sanma diye
Niye yararım olmasın illa hafta da 400 500 mesaj mı yazalım kendi çapımızda girip iki goygoy yapıp çıkıyoruz işte.
Bak konu şartınızı bile yerine getiriyorum haftada 5 konu açacağım artık daha ne olsun.

Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz
hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok
Bu konu buraya nasıl geldi

Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz
hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok
Bu konu buraya nasıl geldi
Biz L&M'ciler has goygoy yaparız ve uzadı mı önünü alamayız.
Eğer gelirsem buralar hep karışır yani söyliyim. Olaya sıva ekibi de dahil olabilir yani sonrası hep curcuna hep cümbüş.
Ego konusuna girmeye gerek yok hiç boşver gelmesin oraya.

Siz LM ci iseniz biz de KÇ'ciyiz
Neyse bir gün beklerim

Zaten hafta sonu gelmiş gelirim uygun bir zamanda önümüzdeki günlerde.
Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice
yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecem

Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice
yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecem
Şimdi şöyle bir şey de var konsepti sinema, dizi ve reklamlar falan dedin. Reklam izlemiyorum bile nerdeyse. Dizi kısmında da güncel dizilerde çok uzağım hem yerli hem yabancıda. İçerde hariç izlemiyorum şuan çoğunu bıraktım zamansızlıktan.
Anca eskiye gitmem lazım. Bir tek sinemada aktif gidiyorum. Katılırsam zorlanırım gibi duruyor yani.