juri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana
juri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana
Tamam dediğim şekilde karar Senindir iki durumda da yarışmada olurumYarışmacı sayısı yeterli olursa jüri olursun. Olmazsa çaren yok yarışmacım olacaksın![]()
Şimdilik 5 yarışmacımız oldu ve 7 kisi ye daha gerek var![]()
Kafani yorma. Yarisma baslayinca anlatirim sana nasil oylayacağinijuri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana![]()
See you againBenimde çok hoşuma gitti valla @Dosi zeynoşum başarılar bitanem
ben çıkıyorum görüşürüz denizim zeynebim![]()
Evet ilk anlattığımda heyecanlandın baya hemen aç dedinFormat çok hoşuma gitti çok anlaşılır olmuş emeğine sağlık @Dosi![]()
en adil şekilde oylarım cnm ondan şüphen olmasınKafani yorma. Yarisma baslayinca anlatirim sana nasil oylayacağinisen sadece en iyi en etkili sahnelere puanlarini iyiden kötuye ver. Bunu bil yeter
![]()
Sen Zaten bir tanesin boş konu açsan bile ben anlarım amacınıEvet ilk anlattığımda heyecanlandın baya hemen aç dedin![]()
Şüphem yok zatenen adil şekilde oylarım cnm ondan şüphen olmasın![]()
![]()
![]()
Bende tam etiketledigin konuya gelip seni buraya sürükleyecektim. Yarışmacı ol 3. haftaya kadar elenmeme sözü veriyorumHayırlı olsun @Dosi abla![]()
Bu aralar yoğun olduğumdan yarışmalara odaklanamadım kafamı veremedim o dan erken eleniyorumŞüphem yok zatengereken müdahele yapılacak zaten 😛
Bende tam etiketledigin konuya gelip seni buraya sürükleyecektim. Yarışmacı ol 3. haftaya kadar elenmeme sözü veriyorum![]()
Tamam oku. Yarisamasanda juri muhakak olBu aralar yoğun olduğumdan yarışmalara odaklanamadım kafamı veremedim o dan erken eleniyorum![]()
Bir formatı okıyım
![]()
Yarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni@Dosi Hayırlı olsun, jüriye yazabilirsin![]()
Doğulumusun ?Sen Zaten bir tanesin boş konu açsan bile ben anlarım amacınıAllahtan Karadenizli yönüm ağır basmıyor onlar biraz geç kavrıyorlar Doğu yanım daha ağır
![]()
Yarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni
Doğulumusun ?
@vadikızı benim konuşma şeklimi doğu şivesine benzetmiştigurbetteyi normal
![]()
Şu an düşünüyorum yarışayım mı diye@FaJi konuyu bulmuşsun en önemli "jüri" yi etiketlememişim ama yarişırsan daha mutlu olurum
Yarışmaya odaklan![]()
![]()
Baba Gümüşhane Anne Erzincan ama ben İstanbul doğma büyümeYarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni
Doğulumusun ?
@vadikızı benim konuşma şeklimi doğu şivesine benzetmiştigurbetteyi normal
![]()
Evet olarak kabul ediyorumŞu an düşünüyorum yarışayım mı diye![]()
Sen kendini nereli hissediyorsun?Baba Gümüşhane Anne Erzincan ama ben İstanbul doğma büyüme![]()
Tabiki İstanbulEvet olarak kabul esiyorum
@MasacRE- 7 oldu sayılıryedekte biri daha var onla 7
Sen kendini nereli hissediyorsun?![]()