juri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana
juri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana
Tamam dediğim şekilde karar Senindir iki durumda da yarışmada olurumyarışmacı sayısına bakıp kararı alırsınYarışmacı sayısı yeterli olursa jüri olursun. Olmazsa çaren yok yarışmacım olacaksın
Şimdilik 5 yarışmacımız oldu ve 7 kisi ye daha gerek var
Kafani yorma. Yarisma baslayinca anlatirim sana nasil oylayacağini sen sadece en iyi en etkili sahnelere puanlarini iyiden kötuye ver. Bunu bil yeterjuri olrurum tabikide ama formatı pek anlayamadım kısaca bir özet geçsen bana
See you againBenimde çok hoşuma gitti valla @Dosi zeynoşum başarılar bitanem
ben çıkıyorum görüşürüz denizim zeynebim
Evet ilk anlattığımda heyecanlandın baya hemen aç dedinFormat çok hoşuma gitti çok anlaşılır olmuş emeğine sağlık @Dosi
en adil şekilde oylarım cnm ondan şüphen olmasınKafani yorma. Yarisma baslayinca anlatirim sana nasil oylayacağini sen sadece en iyi en etkili sahnelere puanlarini iyiden kötuye ver. Bunu bil yeter
Sen Zaten bir tanesin boş konu açsan bile ben anlarım amacını Allahtan Karadenizli yönüm ağır basmıyor onlar biraz geç kavrıyorlar Doğu yanım daha ağırEvet ilk anlattığımda heyecanlandın baya hemen aç dedin
Şüphem yok zaten gereken müdahele yapılacak zaten 😛en adil şekilde oylarım cnm ondan şüphen olmasın
Bende tam etiketledigin konuya gelip seni buraya sürükleyecektim. Yarışmacı ol 3. haftaya kadar elenmeme sözü veriyorumHayırlı olsun @Dosi abla
Bu aralar yoğun olduğumdan yarışmalara odaklanamadım kafamı veremedim o dan erken eleniyorum Bir formatı okıyımŞüphem yok zaten gereken müdahele yapılacak zaten 😛
Bende tam etiketledigin konuya gelip seni buraya sürükleyecektim. Yarışmacı ol 3. haftaya kadar elenmeme sözü veriyorum
Tamam oku. Yarisamasanda juri muhakak olBu aralar yoğun olduğumdan yarışmalara odaklanamadım kafamı veremedim o dan erken eleniyorum Bir formatı okıyım
Yarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni@Dosi Hayırlı olsun, jüriye yazabilirsin
Doğulumusun ?Sen Zaten bir tanesin boş konu açsan bile ben anlarım amacını Allahtan Karadenizli yönüm ağır basmıyor onlar biraz geç kavrıyorlar Doğu yanım daha ağır
Yarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni
Doğulumusun ?
@vadikızı benim konuşma şeklimi doğu şivesine benzetmişti gurbetteyi normal
Şu an düşünüyorum yarışayım mı diye@FaJi konuyu bulmuşsun en önemli "jüri" yi etiketlememişim ama yarişırsan daha mutlu olurum
Yarışmaya odaklan
Baba Gümüşhane Anne Erzincan ama ben İstanbul doğma büyümeYarışmaci katılımı az olursa zorlayabilirim seni
Doğulumusun ?
@vadikızı benim konuşma şeklimi doğu şivesine benzetmişti gurbetteyi normal
Evet olarak kabul ediyorumŞu an düşünüyorum yarışayım mı diye
Sen kendini nereli hissediyorsun?Baba Gümüşhane Anne Erzincan ama ben İstanbul doğma büyüme
Tabiki İstanbulEvet olarak kabul esiyorum
@MasacRE- 7 oldu sayılır yedekte biri daha var onla 7
Sen kendini nereli hissediyorsun?