Zey TV Yeni yarışma "En İyi Ben Seçerim"

bizde isteyene kapiyi yüzüne kapatmak yoktur :D hem Ölene Kadar'in hatrina eminim bende daha disiplinli olursun :A
Aa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir. :A Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim. :A

@batuhankaralar sana Bu şarki benimde verdiğim harika puanlar zamani sende yarismaci olursan desteklerim demiştin ya iste o an şuan :D yarismaci değilim Sunucuyum ama seni yarışmacı koltuğuna ayarlıyorum. Hazir yarismalara alişmisken ününe ün kat :D
@MayısKralı katilacakmisin ? Okadar uğraşmalarim olmustu yarismalarda. Ödeşme zamanı :)

Hayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak. :)

Hayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak. :)
Bende beklemiyordum :D ama iyi olur insallah. Bunalmisim bu aralar ve bir nevi kendimi iyi hissetmek icin böyle bir karar aldim.
tamam jüri olursun ve yogun oldugun zamanlarda anlayisla karsilarim ben. Oylama zamanari biraz ard arada olacak ta. Konusuruz ozaman zaten

Bende beklemiyordum :D ama iyi olur insallah. Bunalmisim bu aralar ve bir nevi kendimi iyi hissetmek icin böyle bir karar aldim.
tamam jüri olursun ve yogun oldugun zamanlarda anlayisla karsilarim ben. Oylama zamanari biraz ard arada olacak ta. Konusuruz ozaman zaten
Olur inşallah ya kafa dağıtmak açısından iyi yapmışsın. Burada geçirdiğin zamanda da stres yaşatmazlarsa keyifli keyifli gider sen de rahatlarsın bi güzel. :) Bakarız oylama zamanlarında çok uzun sürmezse göndermeye çalışırım zaten. :)

Kiim ben mi ne havası. :A Zamanım olmuyor ondan öyle söyledim, yani yarışmacı olup 5 saatte sahne seçeceğim de bi de konseptin seçildiği zamana denk geleceğim de ohoo ondan dolayı hiç uğraşmayayım dedim. :A
Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim :A Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla :D Hadi 10 olsun :A

Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim :A Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla :D Hadi 10 olsun :A
Onun altyapı araştırması kamuoyu yoklaması osu busu bir ton işi var. :A Yarışmacılık çok uğraştırır hiç almayayım. :A

Foruma zaten yararın yok bari yarışmacı olarak bir işe yararsın ben seni düşünüyorum kendini yararsız sanma diye :A
Niye yararım olmasın illa hafta da 400 500 mesaj mı yazalım kendi çapımızda girip iki goygoy yapıp çıkıyoruz işte. :A Bak konu şartınızı bile yerine getiriyorum haftada 5 konu açacağım artık daha ne olsun. :A

Niye yararım olmasın illa hafta da 400 500 mesaj mı yazalım kendi çapımızda girip iki goygoy yapıp çıkıyoruz işte. :A Bak konu şartınızı bile yerine getiriyorum haftada 5 konu açacağım artık daha ne olsun. :A
Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz :A hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok :A Bu konu buraya nasıl geldi :F

Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz :A hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok :A Bu konu buraya nasıl geldi :F
Biz L&M'ciler has goygoy yaparız ve uzadı mı önünü alamayız. :A Eğer gelirsem buralar hep karışır yani söyliyim. Olaya sıva ekibi de dahil olabilir yani sonrası hep curcuna hep cümbüş. :A :A Ego konusuna girmeye gerek yok hiç boşver gelmesin oraya. :A

Biz L&M'ciler has goygoy yaparız ve uzadı mı önünü alamayız. :A Eğer gelirsem buralar hep karışır yani söyliyim. Olaya sıva ekibi de dahil olabilir yani sonrası hep curcuna hep cümbüş. :A :A Ego konusuna girmeye gerek yok hiç boşver gelmesin oraya. :A
Siz LM ci iseniz biz de KÇ'ciyiz :A Neyse bir gün beklerim :D

Zaten hafta sonu gelmiş gelirim uygun bir zamanda önümüzdeki günlerde. :A
Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice :A yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecem :A

Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice :A yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecem :A
Şimdi şöyle bir şey de var konsepti sinema, dizi ve reklamlar falan dedin. Reklam izlemiyorum bile nerdeyse. Dizi kısmında da güncel dizilerde çok uzağım hem yerli hem yabancıda. İçerde hariç izlemiyorum şuan çoğunu bıraktım zamansızlıktan. :A Anca eskiye gitmem lazım. Bir tek sinemada aktif gidiyorum. Katılırsam zorlanırım gibi duruyor yani. :A