Yeni Yönetim Kadromuz

aaa ufak değişikler yapsaydın keşke böyle kökten değiştirmişşin 1 yılda zor alışırım ben buna

Aaaa beni sevmiyorsun mu yoksa zaten Mod olarak gördüğün için farkermedin mi.

Sen istemiyorsan bana verebilirsin.
Alabilirsin
benim gözüm yok bu işlerde artık zaten kendimce kendi başarımı ya da başarısızlığımı her neyse zaten ortaya koydum ben bu zamana kadar. Şimdi bu moderatörlük yetkisinin Üzerimde hiçbir Hükmü yok ben yine aynı ben hissettiğim hala favori üyelik yani hiçbir anlamı olmayacak bu rütbenin.

Zaten her halükarda Moderatör olmamın imkanı yok. Ayrıca şaka yapmıştım, yeşil sana yakışıyor.

Doğru düşünmüşsün sorsaydın kabul etmeyecektim bu görevi ben layıkıyla yapmadım ve atılmıştım o zamanlarda. O Yüzden kendime yakıştırmıyorum bu görevi favori üye olarak kalmam daha uygundu ve zaten şuan Moderatör adı Altında görevde olmamın benim Açımdan hiçbir anlamı yok ben üye olarak forumdaki hayatıma devam ederim üzerimdeki Moderatör damgası sadece sözde olacaktır hükümsüzdür yani.

Aynen. Valla şaşırdım.
Destek falanda baya iyiymiş. Geçen seferde %64 destek almıştım. Aynı kişiler destek attı demek.

sorarım cnm sen üzülme 😉😉😉

Konuyu uplattım bekliyorum.

Ben senin durumunu biliyorum, senden çok farklı bir şey beklemiyorum. Sen sen ol yeter.