Yeni Sezonda Çarşamba Günü Reyting Sıralaması Nasıl Olur?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yeni sezon dizileri oldukça iddiaali... Çarsamba gününde de iddiaali diziler var..

Muhteşem Yüzyıl (Show Tv):
muhtesem-yuzyil-yeni-sezon.jpg

Bir Çocuk Sevdim (Kanal D):
bircouk.jpg

Geniş Aile (Star Tv):
Genis-Aile-0.jpg

Canan (Fox):
canan-yeni.jpg

Çocuklar Duymasın (Atv):
aLMeXy7gtK.jpg

TOTAL
1.Muhteşem Yüzyıl
2.Bir Çocuk Sevdim
3.Çocuklar Duymasın
4.Geniş Aile
5.Canan

A/B
1.Muhteşem Yüzyıl
2.Bir Çocuk Sevdim
3.Çocuklar Duymasın
4.Geniş Aile
5.Canan

TOTAL

1: Bir Çocuk Sevdim
2: Muhtesem Yüzyil
3: Çocuklar Duymasin
4: Canan
5: Genis Aile

A/B

1. Muhtesem Yüzyil
2. Bir Çocuk Sevdim
3. Çocuklar Duymasin
4. Genis Aile
5. Canan

TOTAL
1.Muhteşem Yüzyıl
2-Çocuklar Duymasın
3-Bir Çocuk Sevdim
4-Canan
5-Geniş Aile

A/B
1.Muhteşem Yüzyıl
2.Bir Çocuk Sevdim
3.Çocuklar Duymasın
4.Geniş Aile
5.Canan

ozanın sıralamasına katılıyorum ama diğer arkadaşlar cananin geniş aileyi geçeceğini belirtiyo ama ben hiç sanmıyorum 🙂

eğer çocuklar duymasından sıkılanlar varsa geniş aile çocuklar duymasını geçebilir ama zor:S

Total:
1-) Muhteşem Yüzyıl
2-) Çocuklar Duymasın
3-) Bir Çocuk Sevdim
4-) Geniş Aile
5-) Canan

A/B:
1-) Muhteşem Yüzyıl
2-) Bir Çocuk Sevdim
3-) Çocuklar Duymasın
4-) Geniş Aile
5-) Canan

2 reyting aldığınızda havaya giriyorsun sevinçten ne diyeceğini bilmiyorsun , sende herşeye inanıyorsun Geniş Aile eski fan sayfalarında artış bile yok 😉

Geniş aile başladığından beri hiçbir komedi dizisi geniş ailenin başarısını yakalayamamıştır

2 reyting aldığınızda havaya giriyorsun sevinçten ne diyeceğini bilmiyorsun , sende herşeye inanıyorsun Geniş Aile eski fan sayfalarında artış bile yok 😉
her şey reyting mi eski fanları yok belki ama ölüsü yeter çocuklar duymasına çocuklar duymasının internette fanı yok
ulvi ç katılıyorum biraz leyla ile mecnun ama o da benim gözümde bir geniş aile değil geniş aile beni fenerbahçenin şampiyonlar ligine gidemeyeceğini öğrendiğimde bile güldürdü

her şey reyting mi eski fanları yok belki ama ölüsü yeter çocuklar duymasına çocuklar duymasının internette fanı yok
ulvi ç katılıyorum biraz leyla ile mecnun ama o da benim gözümde bir geniş aile değil geniş aile beni fenerbahçenin şampiyonlar ligine gidemeyeceğini öğrendiğimde bile güldürdü

herşey reyting mi diyorsun Geniş Aile sana güldürebilir ama emin ol ki kimseyi güldürmüyor ki reytingler 2 in altını görmeye başladı sabah programlarından düşük alıyor😉 sende bunu kabül et Çocuklar Duymasın aynı durumda olsa birşey diyemem Geniş Aile Bak Şimdi googlede arama yap 2009-2010 550 Bin Fan olmuş facede ama 2011 de 5 bin sayfa bile zor açmışlar araştırma yap biraz 😉