Yeni Sezonda Çarşamba Günü Reyting Sıralaması Nasıl Olur?

hacı çünkü o eski bir sayfadır ve bu sayfa 2 3 seneliktir yeni sayfa tutmamıştır neyse bunları geçelim sözlüklere ve facebook'a bakarsak çocuklar duymasın bitsin diyor herkes:D
şimdi bence konuşmayalım bir keresinde de geniş aile vs yahşi cazibe tartıştık 5 sayfa oldu sana göre çocuklar duysun bana göre geniş aile :D

hacı çünkü o eski bir sayfadır ve bu sayfa 2 3 seneliktir yeni sayfa tutmamıştır neyse bunları geçelim sözlüklere ve facebook'a bakarsak çocuklar duymasın bitsin diyor herkes:D
şimdi bence konuşmayalım bir keresinde de geniş aile vs yahşi cazibe tartıştık 5 sayfa oldu sana göre çocuklar duysun bana göre geniş aile :D

kim diyor bunu sen mi :) bak reklam gibi olacak ama şu sayfa 560 bin iken 1 üyesi var şimdi sana attığım chat sayfasında 😉 sen kendi kafandan atıyorsun herkes diyorsun Çocuklar Duymasın bitsin diyor diyorsun kim diyor bunu sen kanıtlı konul mesaja bak chat mesajına

Geniş Aile:
Sevilen bir yapım. Özellikle ilk sezonu büyük beğeni ile izlenmiştir. Küçük, büyük herkesin izlediği sıcak bir Aile dizisi.

Çocuklar Duymasın:
Küçük, büyük herkesin beğeniyle izlediği ve içerisinde eğitici içeriği de olan sıcak bir Aile dizisi.

Muhteşem Yüzyıl:
Sevilen bir tarihi dizi. Reytinglerin tavan yaptığı dahi oldu. Çarşamba günü'nün kesinlikle 1 numaralı favorisi.

Canan:
Gamze Özçelik dizide olduğu sıralarda zirve'yi zorlayan ama Gamze Özçelik yerine Özlem Conker'in gelişinden sonra dizi düşüşe geçti yani favori olarak görmek yanlış olur aslında ama ileride yükselişe geçermi orasını bilemem.

Bir Çocuk Sevdim:
Fragmanından anlaşılıyorki ilgiyi üzerlerine çekeceklerdir. Böyle senaryolu filmlerin çoğu tutmuştur ama belli olmaz tabi. Oyuncuları da fena sayılmaz. Bu diziyi favorilerin arasında görebiliriz ama 1. falan olacağını düşünmüyorum.