Damien Duff
Favori Üye
Senaryo yazma kriterini oyladığımızda sana da o yetkiyi veririz inşallah @Damien DuffSeni yormamak için yeni bölüm diye yazmıyorum
Her hafta cuma günü ve cumartesi düzenllemek zorunda kalma diye @Dosi
Senaryo yazma kriterini oyladığımızda sana da o yetkiyi veririz inşallah @Damien Duff
Elbet sıran gelecektir
Bölüm numaralarını yazsan yeterli. Yeni kısmına gerek yok
------
Hazır böyle hep süper yazıyorken co yerine Süper Admin yazısı mı ayarlasak? @Yakamoz-Asi @Bully
Yada yok kulağa hoş gelmedi sanki
Atacan öyle istemişti @DosiSenaryo yazma kriterini oyladığımızda sana da o yetkiyi veririz inşallah @Damien Duff
Elbet sıran gelecektir
Bölüm numaralarını yazsan yeterli. Yeni kısmına gerek yok
------
Hazır böyle hep süper yazıyorken co yerine Süper Admin yazısı mı ayarlasak? @Yakamoz-Asi @Bully
Yada yok kulağa hoş gelmedi sanki
Evet her ay yapılacak.Söylenmiş olabilir ama bu her ay mı olacak? Ve her ay tek kişi mi seçilecek?
Co detayını çok sevemedim ama neyseCo-Admin daha karizmatik bence
Evet her ay yapılacak.
Her ay sadece bir üye olarak düşünüldü ama bu kes 3 üyeyi yaptık.
Diğer aylara bakarız duruma göre. En az 2 olma taraftarıyım. Bakarız
------
Co detayını çok sevemedim ama neyse
Aslında evet. Bu sonradan aklıma geldiTam sorumluluk sende olmuyor, iyi bence.
Ay bittikten sonra daha önce verilen bu ünvan geri alınıyor mu peki? Yoksa bizde mi kalıyor?Evet her ay yapılacak.
Her ay sadece bir üye olarak düşünüldü ama bu kes 3 üyeyi yaptık.
Diğer aylara bakarız duruma göre. En az 2 olma taraftarıyım. Bakarız
kalıcı.Ay bittikten sonra daha önce verilen bu ünvan geri alınıyor mu peki? Yoksa bizde mi kalıyor?
Bu vesileyle buradan şu emojilere anladım tarzında bir işaret de yapılmasını öneriyorum. ( Sevgili Adminler) Mesela bu mesaja anladım şeklinde ifade bırakmam gerekiyordu ama yapamadım. Aynen sanki onaylıyormuş gibi oluyor sadece. 😅kalıcı.
Çaylak üyelikten favori üye olmak gibi düşün. Şimdi favori iken Süper Favori olma oluyor işte. Üyelik kategorilerimiz çoğaldı.
Beğeni atmakta anladım ile eş değer sayılır.Bu vesileyle buradan şu emojilere anladım tarzında bir işaret de yapılmasını öneriyorum. ( Sevgili Adminler) Mesela bu mesaja anladım şeklinde ifade bırakmam gerekiyordu ama yapamadım. Aynen sanki onaylıyormuş gibi oluyor sadece. 😅
Yapabilme şansımız varsa diye söyledim zaten. Kafanızın bir kenarında durabilir bu fikir eğer yapmak isterseniz. 🥰Beğeni atmakta anladım ile eş değer sayılır.
İdare edeceksin
Forumda öneri bölümü var. Konu açarsınız ve çok artı veren olursa bakılırYapabilme şansımız varsa diye söyledim zaten. Kafanızın bir kenarında durabilir bu fikir eğer yapmak isterseniz. 🥰
Yapabilme şansımız varsa diye söyledim zaten. Kafanızın bir kenarında durabilir bu fikir eğer yapmak isterseniz. 🥰
@Yakamoz-Asi hadi bunu yapalım. Foruma yenilikler gerek. 😁🫠Forumda öneri bölümü var. Konu açarsınız ve çok artı veren olursa bakılır
@Yakamoz-Asi hadi bunu yapalım. Foruma yenilikler gerek. 😁🫠
Sen süper emeklisin. Ben ise sade bir Favori Üye. Bence senin açman ile daha hızlı reaksiyon alırlar gibi. Bence yapmalısın.Konu acmaya baslamissin, öneri bölümüne bir öneride bulun konuyla, ben destek veririm.
Aksini düşünen eksiye basar iner puan haberin olsun@Yakamoz-Asi hadi bunu yapalım. Foruma yenilikler gerek. 😁🫠
Alsini ne bee. İsveç insanları gibi mi düşündün orayı yazarken. Hiçbir şey anlaşılmıyor 😅😅Alsini düşünen eksiye basar iner puan haberin olsun
Orda nice nice konular vardı kaldı öyle.
Ben de bi kurcalayayım orayı bir ara