Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik (Ocak 2025)

Çok teşekkürler herkese, büyük sürpriz oldu. :Z Konuya ilginç ve harikayı aynı anda atasım geldi. Açtığımız konunun başlığını değiştirme yetkisine ayrıca sevindim. @Dosi bilir, bir zamanlar kanayan yaramdı. :A

Size de hayırlı olsun, yakışmış renkeriniz. :A @phoebebuffay @MasacRE

Beni film ve müzik konusunda övmen şaşırttı, alışkın değiliz. :A
normalde önden duyuru yapılırdı ama sürprizin sürprizi olsun istedik :A
Kuru kuruya etiket olmazdı, en işinize yarayacak yetkiyi sevineceğinizi bildiğimiz için ekledik :Z bi dene bakalım olmuş mu :A

Sen ve @phoebebuffay beni tebrik etmediniz hiç, buradan teessüflerimi ileteyim :A

Bu konu her ay olacak mi? @Dosi :Z
Evet, ayın favori üyeliği gibi düzenli karşınızda olacak :Z

Süper Favori üyeliğine terfi eden forumdaşları tebrik ederim. Hak ettiler. ❤️

Çok teşekkürler herkese, büyük sürpriz oldu. :Z Konuya ilginç ve harikayı aynı anda atasım geldi. Açtığımız konunun başlığını değiştirme yetkisine ayrıca sevindim. @Dosi bilir, bir zamanlar kanayan yaramdı. :A

The Weeknd dinleyip üstüne övücülüğünü yapmasan çok sorun yok aslında. :A

Gerçi @MasacRE de benim profilimde La La Land'a balon demek gibi korkunç bir girişimde bulunmuştu ama neyse bu kadarına müsamaha gösterelim. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and MasacRE
Süper Favori Üye etiketini ayarladığımda iki etiket sıkıntı yaratır mı diye düşünmedim değil. Neyseki @MasacRE aktif olarak soru işaretini kaldırdı :A (evet @Yakamoz-Asi artık bazinga devre dışı, ayın favori üyeliklerindede bazinga’yı beklemeye ve konuya ekleme detayına son :A )
Senaryo bölümünde yeni bölüm yazıp silemiyorum süper favori üye olmak Çok zor olacak Favori üyeyi bile çok zor oldum

Aslında 2024 yılında Konu Açmada İlk 5 de olan, son derece naif ve temiz Türkçeye sahip @Zeyno da hakketmezmiydi bu ünvandan @Dosi
Öncelikle bu 3 arkadası tebrik ederim 😉

Güzel kalbin ve düşüncen için tesekkür ederim @The_Erinch 🫠 Demek ki bu üç arkadaş kadar Türkçemizi iyi kullanamamışım kader işte 😜

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Evet yanlış okumadınız. Bu aydan itibaren, yıllardır forumda olan Favori Üyelerimiz belli kriterlere göre oylanıp Süper Favori Üye rütbesine ulaştırılacak.

Süper Favori Üyeler yeni rütbenin yanı sıra açtıkları konuların başlıklarını değiştirme yetkisine de sahip olacak.

Bu ay kriter olarak Türkçeyi güzel kullanma kriterine odaklandık.

Başlangıç olduğundan dolayı 3 üyeye bu rütbeyi vermeyi uygun gördük.

Bu üyeler, güzel Türkçelerinin yanı sıra kaliteli yorumları ile de dikkatimizi çeken @phoebebuffay @MasacRE ve @dreamy oldu.

Kendilerini tebrik ederiz.

@MasacRE başarılara doymuyordu :A 2 etiket taşıyor maşallah :A

Ne kadar hava atsa haklı :A

@tekin ve @MEnes kıskansınlar :A

Teşekkürler Dosi hanım. Survivor konusuna bir şey yazmak için girmiştim. Bir anda kendimi orada süper favori üye olarak görünce şaşırdım. Baktım neymiş diye durum buymuş demek. Hızla yükseliyoruz forumda durdurabilene aşk olsun :A

Sağol Kaan'ım. Bir süper emekli olamasak da süper favori üyelik de hiç fena durmadı :A

Teşekkürler. Aynen mor farklı bir hava katmış :A

Teşekkürler abla.
------

@Dosi @Bully yoldaşlarımla da paylaştım hemen. Onlar da çok mutlu oldu, gurur duydular benimle.

Tabii ki böyle olmadı. Verdikleri tepkileri az çok tahmin edebilirsiniz. İkisinin de kanı donmuş, tüyleri ürpermiş diyebiliriz kısacası :A

@tekin senden de kutlama bekliyorum. Sıradan bir üye olarak güzelce sıvaman lazım forumun ilk süper favori üyelerini :A

Vay be süper emekliden sonra süper Favori Üye :Z

hayırlı olsun @MasacRE @dreamy @phoebebuffay :D

Renk, dark fon da biraz talihsiz olmuṣ fazla kara olmuṣ ama alıṣacağız @Dosi

Co-Adminimiz bakalım yeni gelen ṣirket yöneticileri gibi ilk 100 günde neler yapacak göreceğiz :A dimi @Bully :A

Normal Favori Üye olamayan @tekin düṣünsün :A
mahşerin dört kötüsü :A
------

Şubat ayında benim oyum @Damien Duff tan yana. Bence alması gerekiyor. :)
benim oyumda @Damien Duff tan yana :D
------

diğer arkadaşları kutlamayı unuttum :D

@dreamy i gözüm bir yerden ısırıyor sanki tanımasamda pek, süper favori olmayı haketmiş sanki kutluyorum kendisini:D
@phoebebuffay ı gözümde hiçbir yerden ısırmıyor ama haketmiştir tabiki yoksa niye süper olsun onuda kutluyorum :D

@MasacRE sanada lanet olsun :A

Son düzenleme:
Beklemiyordum, sürpriz oldu ama mor renk güzel olmuş. Teşekkürler herkese. :Z

Size de tebrikler. Böyle film ve müzik gurmesi güzel bir üçlü seçilmiş bence. Biraz da kendimizi övelim. :A @dreamy @MasacRE

Teşekkürler. Hepimize hayırlı olsun. Evet birbirinden kaliteli üç üye ile giriş yapılmış süper favori üyeliğe. Bu üçlü çok güçlü olmuş :A
------

The Weeknd dinleyip üstüne övücülüğünü yapmasan çok sorun yok aslında. :A

Gerçi @MasacRE de benim profilimde La La Land'a balon demek gibi korkunç bir girişimde bulunmuştu ama neyse bu kadarına müsamaha gösterelim. :A
La La Land'ın balonluğu konusunda fikrim hala aynı. Gerçi sonra tekrar izlemedim ama balon yani sonuç olarak :A Ama orada ayrışmamız dışında güvenirim senin sanat zevkine. Artık oscar etkinliği yapmasak da uygun bir konuda bu seneki filmler ile ilgili görüşlerini dinlemek isterim :D
------

mahşerin dört kötüsü :A
------

benim oyumda @Damien Duff tan yana :D
------

diğer arkadaşları kutlamayı unuttum :D

@dreamy i gözüm bir yerden ısırıyor sanki tanımasamda pek, süper favori olmayı haketmiş sanki kutluyorum kendisini:D
@phoebebuffay ı gözümde hiçbir yerden ısırmıyor ama haketmiştir tabiki yoksa niye süper olsun onuda kutluyorum :D

@MasacRE sanada lanet olsun :A
Mahşerin dört kötüsü olduk tabii işine gelmedik seni patlatan bir dörtlü olduğumuz için :A

Sana da lanet olsun. İnşallah hiç göremezsin bu rütbeleri :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Teşekkürler. Hepimize hayırlı olsun. Evet birbirinden kaliteli üç üye ile giriş yapılmış süper favori üyeliğe. Bu üçlü çok güçlü olmuş :A
------

La La Land'ın balonluğu konusunda fikrim hala aynı. Gerçi sonra tekrar izlemedim ama balon yani sonuç olarak :A Ama orada ayrışmamız dışında güvenirim senin sanat zevkine. Artık oscar etkinliği yapmasak da uygun bir konuda bu seneki filmler ile ilgili görüşlerini dinlemek isterim :D
------

Mahşerin dört kötüsü olduk tabii işine gelmedik seni patlatan bir dörtlü olduğumuz için :A

Benim rekorumu kıramaz 6 yıl acemi üye olarak kaldım forumda @MasacRE @tekin @MasacRE tekrar tebrikler @tekin konuyu bu konuya bağlamaya çalışıyorum konu dışına çıkmasın diye

• Harika
Reactions: MasacRE
Aslında 2024 yılında Konu Açmada İlk 5 de olan, son derece naif ve temiz Türkçeye sahip @Zeyno da hakketmezmiydi bu ünvandan @Dosi
Bencede. Hatta yazar olan @Mr.At senarist olan @batuhankaralar ve daha nice üyelerimiz var.

Şimdi size süreci anlatayım. Normalde sadece ayda 1 üye diye düşünüldü ama ilk olmasındanda kaynaklı 3 ismi yaptık. Yani bir kaç aya yayılabilirdi bu isimler. bir sonraki ay bakalım hangi kriter öne çıkacak.

Öncelikle aday önerileri geliyor ve sonrasında bu adaylar oylanıyor. Bu şekilde seçimler oluyor. Tüm yönetimin ortak kararı ile.
Biz son ay, son yıl değilde yıllardır oldukları süreçleri göz önüne alıyoruz.
Öncelikle bu 3 arkadası tebrik ederim 😉

Güzel kalbin ve düşüncen için tesekkür ederim @The_Erinch 🫠 Demek ki bu üç arkadaş kadar Türkçemizi iyi kullanamamışım kader işte 😜

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Bencede. Hatta yazar olan @Mr.At senarist olan @batuhankaralar ve daha nice üyelerimiz var.

Şimdi size süreci anlatayım. Normalde sadece ayda 1 üye diye düşünüldü ama ilk olmasındanda kaynaklı 3 ismi yaptık. Yani bir kaç aya yayılabilirdi bu isimler. bir sonraki ay bakalım hangi kriter öne çıkacak.

Öncelikle aday önerileri geliyor ve sonrasında bu adaylar oylanıyor. Bu şekilde seçimler oluyor. Tüm yönetimin ortak kararı ile.
Biz son ay, son yıl değilde yıllardır oldukları süreçleri göz önüne alıyoruz.
Her cuma ve her cumartesi dizinin yeni bölüm ibaresi kaldırabilirmisin diyemem Senaryo bölümünde bende başlıklar sıkıntılı Her Cuma ve cumartesi dizi izliyorsunuz @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
------

------

Aslında Oscar öncesi veya sonrası direkt yorumsuz, doğrudan puan oylamalı bir ödül etkinliği yapılabilir gibi. Etkinlik konusu altında da zaten kısaca filmlerin kritiği yapılabilir. :A @bazinga

• Aynen
Reactions: MasacRE
Aslında Oscar öncesi veya sonrası direkt yorumsuz, doğrudan puan oylamalı bir ödül etkinliği yapılabilir gibi. Etkinlik konusu altında da zaten kısaca filmlerin kritiği yapılabilir. :A @bazinga

Sen el atarsan yapılır :A
Burada bu saatten sonra film yorumlayarak etkinlik yapılmaz kendimizi kandırmayalım :A Ama phoebe hanımın önerisi mantıklı. Oscar adayları açıklandıktan sonra böyle bir konunun açılması uygun olur. Orada puanlarımızı verir çeşitli yorumlar yaparız. Oscar dağıtıldıktan sonra da biz fav10 olarak kendi oscarlarımızı dağıtırız :A