Yeni Malatyaspor - Beşiktaş | Süper Lig 21-22 Sezonu - 23. Hafta Maçı

Usta bunlardan kaç tane oldu bu ligde kaçında çalındı? Bundan daha neti çok iyi hatırlıyorum ilk yarı Gazişehir maçında Kenana yapıldı hiç bir şey diyen yoktu.
Konu bu değil. Konu kime çalınıp çalınmadığı değil. Konu bunların faul/penaltı olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceği.

Dokunduğu inkar etmiyorum dokununca hemen atıyor kendini düşürecek bir müdahale kesin değil. Dediğin gibi itiraz olmasa es geçilecek pozisyon
------

Pozisyon gri açısından diyorum her müdahaleye penaltı çalınacaksa işimiz var. Gri pozisyona var bakmaz hakem verse bu kadar tepki vermezdim.

Demek istediğim bir diğer şey ise penaltı hareketten dolayı değil bu tarz şeylerle alınıyor ülkede.
Gri mi?

Usta Tetteh topa dokunup geri dönerken Necip adamın ayaklarını yerden kesti ama yine de sen bilirsin.
Necip orada ayağına dokunuyor. Tetteh de kendini dönerek çok iyi bir şekilde atıyor valla benim gördüğüm de bu :A

Her türlü Necip'in amatörlüğünü ve Serdar Montero varken devşirme stoper oynatılması saçmalığın kabul ediyorum ama bu pozisyonun gri olduğunu ve bir çok kez es geçildiğini düşünüyorum.

Necip orada ayağına dokunuyor. Tetteh de kendini dönerek çok iyi bir şekilde atıyor valla benim gördüğüm de bu :A

Her türlü Necip'in amatörlüğünü ve Serdar Montero varken devşirme stoper oynatılması saçmalığın kabul ediyorum ama bu pozisyonun gri olduğunu ve bir çok kez es geçildiğini düşünüyorum.
İlginç.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24