Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

Fiyatı uygun özelliklere göre
Şans yok sende
Özellikleri bana baya iyi geldi. i7-8GB ram-750gb hdd. Ekran kartı işlemci ve ram'e göre biraz daha düşük kalsa da o da iyi. En azından beni rahatlıkla idare eder uzun süre. Yorumlarda kamerasından şikayet edilmiş dandik diye ama hiç kullanmayacağım için sıkıntı yok.

[h=2]Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | OzaN'ın Yolu
[/h]

Tamam başlığı esprili yapalım dedik de bu sefer konu tamamen oraya kaydı laptop ile ilgili yorum istiyorum ben.

haha başlığa bak
admin başlığı böyle yaparsan asıl konuyu kimse takmaz tabi

Vatan Computer demişlerde ben onların son reklamlarındaki "Vatan ta ta tan!" demelerinden beri ciddiyetlerine inanmıyorum.İndirim yapıyoruz diyip kasada şaka diyebilirler hani.

Ben yeni gördüm konuyu karar verilmiş mi bilmiyorum ama yinede birşeyler söylüyüm dedim.Casper alma bencede hiç sevemedim ben casper'i nedendir bilinmez.

Asus laptop kullandım ben uzun süre.Kullanışlı ve sağlam oluyorlar.Bana göre asus bak model olarak.Olmazsada acer derim.

Kesin karar verilmedi ama %90 aşağıdaki model olacak gibi gözüküyor şu an.

ASUS K55VM-SX078D Notebook , notebook , notebook fiyatları , laptop , laptop fiyatları , notebooklar , notbook

Vatan için teşhir ürünlerini satıyorlar diye yorumlar okudum o yüzden biraz soğudum oradan.

@177 orada Ozan yolunu kaybetmiş demek istemiştim