Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

Fiyatı uygun özelliklere göre :) Şans yok sende :D
Özellikleri bana baya iyi geldi. i7-8GB ram-750gb hdd. Ekran kartı işlemci ve ram'e göre biraz daha düşük kalsa da o da iyi. En azından beni rahatlıkla idare eder uzun süre. Yorumlarda kamerasından şikayet edilmiş dandik diye ama hiç kullanmayacağım için sıkıntı yok. :D

haha başlığa bak :d :d admin başlığı böyle yaparsan asıl konuyu kimse takmaz tabi :D

Vatan Computer demişlerde ben onların son reklamlarındaki "Vatan ta ta tan!" demelerinden beri ciddiyetlerine inanmıyorum.İndirim yapıyoruz diyip kasada şaka diyebilirler hani.:D

Ben yeni gördüm konuyu karar verilmiş mi bilmiyorum ama yinede birşeyler söylüyüm dedim.Casper alma bencede hiç sevemedim ben casper'i nedendir bilinmez.:D

Asus laptop kullandım ben uzun süre.Kullanışlı ve sağlam oluyorlar.Bana göre asus bak model olarak.Olmazsada acer derim.:)

Vatan Computer demişlerde ben onların son reklamlarındaki "Vatan ta ta tan!" demelerinden beri ciddiyetlerine inanmıyorum.İndirim yapıyoruz diyip kasada şaka diyebilirler hani.:D

Ben yeni gördüm konuyu karar verilmiş mi bilmiyorum ama yinede birşeyler söylüyüm dedim.Casper alma bencede hiç sevemedim ben casper'i nedendir bilinmez.:D

Asus laptop kullandım ben uzun süre.Kullanışlı ve sağlam oluyorlar.Bana göre asus bak model olarak.Olmazsada acer derim.:)

Kesin karar verilmedi ama %90 aşağıdaki model olacak gibi gözüküyor şu an. :)

ASUS K55VM-SX078D Notebook , notebook , notebook fiyatları , laptop , laptop fiyatları , notebooklar , notbook

Vatan için teşhir ürünlerini satıyorlar diye yorumlar okudum o yüzden biraz soğudum oradan. :)